lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Kevätpipo

Kevätpipo
Malli: uusin Moda
Lanka: Novita Tennessee 50 g
Puikot: 3,5 mm

Eilisen ja tämän aamun aikana valmistui kevätpipo naperolle! Käytin uusimman Modan Sublime-pipo-ohjetta, ja lankana Tennesseetä, jonka tiheys suunnilleen täsmäsi. Tuli ehkä hieman iso (suurimmalla koolla), mutta se ei ole mikään ongelma kun lapsilla on taipumus kasvaa;-) Ajattelin kyllä tehdä toisen samanlaisen mutta vähän pienemmän, kun tuota punaista Tennesseetä on puolisen kiloa varastossa. On sitten heti käyttöön sopiva kevätpipo, eikä tarvitse odottaa naperon kasvamista;-)

Ja tämä pipo osallistuu myös Myssyviikoille!

Ruskean Tennesseen tilanne: lanka riitti neulomiseen juuri! Eli sain hihan valmiiksi, mutta nyt ei ole yhtään lankaa saumojen ompeluun:-( Eli jos jollain olisi 2-3 metriä ko. lankaa, olisin valmis ostamaan vaikka postikuluilla tai vastaavalla! Laittakaapa kommenttia jos ruskeaa Tennesseetä löytyy vähäsenkin, niin pääsen ompelemaan takin valmiiksi:-)

3 kommenttia:

  1. Löytyypi ruskeaa tenneseetä. Laita osoitteesi minulle, miiambj at hotmail piste com, niin laitan lankaa tulemaan!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8:03 ap.

    Huomasin myös sinun olevan mukana myssyviikoilla. Minkä ikäiselle lapselle teit tuon myssyn?

    VastaaPoista
  3. Pipo on tehty 1 v 7 kk ikäiselle ja köytin silmukkamääränä isointa kokoa eli 92 cm. Pipo on vähän iso, joten yhtä numeroa pienempi koko olisi tuon ikäiselle parempi. Tuo koko mahtuu varmaan 2 v-ikäiselle ja ehkä isommallekin?

    VastaaPoista

Kommentti tulee julkaistuksi kun blogin omistaja on hyväksynyt kommentin. Kiitos kommentistasi :-)