perjantaina, lokakuuta 26, 2007

SNY-paketti

Tätä pakettia ei voinut mitenkään jättää viikonlopuksi postiin (naperoakin paketti kiinnosti kovasti!!), vaan piti kipaista vielä hakemaan se vaikka laiskottikin kovasti! Mutta lokakuun SNY-paketti on aivan ihana, aivan kuten edellisetkin on olleet:-)))) Värit on juuri sellaiset joista tulee mieleen lokakuu: maan värit, kun ruska on jo hiipunut ja odotellaan ensilumen hiutaleita. Paketissa oli vyyhti Määkylän Puodin lankaa, tosin kuvassa ei näy upeat värit, alempana vähän parempi kuva (tosin epätarkka) ja voin päivänvalossa kuvata vielä paremmin viikonloppuna.



Lisäksi paketti sisälsi ihania virkattuja ja huovutettuja lumihiutaleita, 3 lämpimän punaista tuikkukynttilää, jotka jo pääsivät keittiön pöydälle viikonloppua odottamaan, ihana ihana muistiinpanovihko, jossa on niin ihana kansi, siinä lukee villapallon neuleideat!! Lisäksi mukana tuli heijastin ja juuri kun eilen ajattelin että pitäisi ostaa lisää heijastimia, kun vaunuihinkin pitää olla joka puolelle yksi, ja polkupyörällä ajaessa jne. Kiitos kiitos SNY, osasit taas suunnitella niin upean kokonaisuuden, en millään malttaisi odottaa seuraavaa pakettia !!!! Ja nuo kirjeet on myös aivan ylivetoja, ne säästän myös kaikki ehdottomasti:-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että paketit ovat olleet mieluisia :) Marraskuussa onkin vuorossa sitten se Suuri Paljastus. Saas nähdä saanko paketin postiin vähän aikaisemmin niin ettei ihan kuun loppuun menisi. Pitänee alkaa aivonystyröitä hieromaan...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi.
Myös minun SNYni on kirjoittanut minulle ihania, pitkiä kirjeitä käsin ja aion ne säilyttää tarkasti.

satumh kirjoitti...

Sulla on kyllä tosi kekseliäs SNY! :)