tiistaina, marraskuuta 04, 2008

Piristystä

No ei ole kumma jos on neuleplääh vaivannut ja muutenkin plääh olo - hemppa on 106 joten eiköhän tämäkin plääh-olo raudalla parane. Lisäksi ostin muutakin piristävää:


Aino-jäätelön uusi kausimaku luumu on ihan mielettömän herkullista, ainakin jos tykkää luumun mausta! Söin puoli pakettia kerralla kun oli niin hyvää:-) Ja Kotilieden käsityösivut oli tällä kertaa myös kivat. Tämä satsi piristi jo kummasti!

Lisäksi päätin auringonpaisteen takia kuvata noita keskeneräisiäkin neuleita, pusero on jo raglan-vaiheessa, teen sitä aika pitkälti Napituksen ohjeella, housut taas on Novitan ohjeella neulottu. Esittelen ne tarkemmin kunhan ovat ihan valmiit.8 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Tuo jätski on kyllä tosiaan hyvää! Hmm... mulla olis kans puoli pakettia pakkasessa, pitäisköhän herkutella jälkkäriksi? Kiva, kun muistutit minua siitä. ;)

Matleena kirjoitti...

Rupesipa tuo jäätelö houkuttamaan minuakin, vaikka en ole eriyisesti jäätelön ystävä, mutta luumun mausta pidän. Saattaapa kauppareissulla tuollainen eksyä minunkin kassiini. ;)

Muuten hyvä kun pläähin syy selvisi, nyt sinä pian paranet.

-maria- kirjoitti...

Aijai, harmi että kävin jo kaupassa :) No, täytyy seuraavalla kerralla katsastaa tuo jäätelö!

Toivottavasti hb kohoaa pian, tuollaisilla arvoilla en ihmettele, jos on väsy!

Villasukka kirjoitti...

Tuo jäätelö on parasta piiiiiitkään aikaan. Aina menee puoli litraa kerralla ;)

Riksu kirjoitti...

Kiva tuo raitapaita, hauskat värit. En ole vielä päässyt maistamaan uutta Ainoa, mutta ne edelliset ovat olleet myös herkullisia, joten miksi ei myös tämä.

kaisa kirjoitti...

Tuota on liikenteessä, tuota hemppaväsymystä. Mulla oli myös alhaalla, ja yllättäen selvisi, että oli ollut jo vuosi sitten, mutta sitä ei jostain syystä mulle kerrottu. Vähän aikaa oli jo parempi olo, mutta nyt tuo pimeys väsyttää. Toivottavasti olo paranee!

hanna_h kirjoitti...

Sain näytenumerona tuon Kotilieden ja neuleohjeet oli kyllä yllättävän kivoja tällä kertaa :) Ja kuvatkin jotenkin tosi kauniita.

Pirkko kirjoitti...

Olisikohan Sinulla/jollain mahdollisuutta valokuvata/skannata tuosta Kotilieden neulenumerosta tuubin ohje, olisiko ollut nimeltään Kaarna. Siis sellainen pyöreäksi renkaaksi ommeltu kaulaliina, jota voi myös löyhänä päähineenä käyttää. Näin lehden vasta myöhemmin jossain odotustilassa, mutta ohjeliite oli siitä jo silloin hävinnyt ja jäi tuo tuubi kiinnostamaan, saisi ohjeesta valmiiksi vähän mittoja ja langankulutusta yms.

pisc47c9(at)hotmail.com