tiistaina, kesäkuuta 14, 2016

Palmikkoneule etenee

Palmikkoneuletakkini on alkanut edistyä ihan kivasti. Se alkaa jo saada muotoa niin että se tuntuu jo vaatteelta sovitettaessa - eikä vain pelkältä olkapäälämmikkeeltä ;-) Ja nyt kun raitoja on alkanut tulla enemmän, ne ei tunnu niin silmiinpistäviltä kuin tuossa alussa. Aika kivastihan ne järjestyivät, vähän niin kuin voimistuvat alaspäin :-)Jonkun verran olen joutunut sumplimaan kahden kerän kanssa, mutta olen pyrkinyt sitä välttämään viimeiseen asti. Yhtään ylimääräisiä langanpäättelyä en halua. Siis ei vain sen päättelyn takia, vaan ihan siksi että katkaistu lanka on aina katkaistu lanka ja siitä voi lähteä purkautumaan vaikka kuinka hyvin päättelisi. Etenkin puuvillalangat on vähän sellaisia arvaamattomia, villalankoihin verrattuna.

Lisäksi olen neulonut lisää testisukkia palmikkosukkien ohjetta varten. Nyt vahvistetulla kantapäällä:


Neulomisen lomassa on välillä hyvä tehdä jotain muutakin. Kesä innostaa minut aina piirtelemään enemmän. Luonnoskirjaani muotoutui erilaisia voikukkia:2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko mahdollista saada tuohon takkiin ohjetta! Näyttää niin kivalta enkä osaa kuvasta tehdä samanlaista.

Pia Tuononen kirjoitti...

Hei, kirjoitan koko ajan neuleeseen ohjetta muistiin kun neulon. Eli ohje on kyllä luvassa mutta ei ihan lähipäivinä ;-)