maanantaina, lokakuuta 31, 2016

Lokakuun värejä

Pienelle syyslomareissulle halusin ottaa mukaan jotain neulottavaa - ei liian vaikeaa muttei ihan perussukkaakaan. 

Juniori tarvitsee koko ajan uusia sukkia ja aika umpimähkään valitsin valkoisen, tummanruskean ja okrankeltaisen langan. Kolme väriä on mielestäni aika kiva kirjoneulevärien määrä. Kaksi on helppo, mutta vähän tylsä. Tosin kyllä kahdella värilläkin tulee paljon neulottua:-)


Autossa istuessa ja neuloessa havahduin äkkiä huomaamaan että maisemat ulkona toistivat ihan samoja värejä mitä olin valinnut neuleeni väreiksi. En tosin älynnyt ottaa valokuvaa ohivilkkuvista maisemista, mutta kyllähän te tiedätte miltä lokakuinen maisema näyttää :-) Sänkipeltoja ja paljaita puita - okraa ja tummaa ruskeaa. Ja välillä peltojen reunoissa vielä vilahteli niitä valkoisia heinäpaalipalloja :-) Mutta toki tuo valkoinen voisi kuvata myös ensiluntakin!

Juniori sai kivat sukat, jotka nimesin lokakuuksi:


Lokakuu-sukat
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä, tummanruskea, okra ja valkoinen
Puikot: 3,5 mm

Ekaa kertaa ehdin reissulla neuloa niin paljon, että neule tuli valmiiksi ja tuli tunne että mitäs nyt? No, onneksi lankaa oli vielä runsaasti mukana. Siispä neuloin sen ns. helpomman version eli jätin valkoisen pois ja neuloin vielä toiset samankokoiset sukat kahdella värillä ja vähän eri kuvioilla. Juniori sai valita kummat ottaa itselleen, toiset menee arpajaisvoitoiksi tai vastaaviksi. Kolmivärisethän juniori valitsi, oli kuulemma nätimmät :-)


Vielä lomalla vaahteroissa oli väriä, nyt on jo lähes kaikki lehdet pudonneet!


1 kommentti:

Leena kirjoitti...

Upeita sukkia, varsinkin nuo ylimmäiset ovat aivan ihanat. Kyllä kutominen on mukavaa :)