torstaina, syyskuuta 28, 2006

Blogikierroksestani

Tässä muillekin neulojille hauskaa katseltavaa, näin voi käydä jos päättää lopettaa neulomisen:-)

Tänään olen huomannut miten mukavaa onkaan kiertää blogeja niin, että jokaiseen kommentoi jotain. Ajattelin ensin, että se veisi paljon enemmän aikaa, mutta tuntuu että ihan yhtä monessa blogissa ehdin vierailla kuin normaalistikin. Oli ihan hauskaa tutkia vähän normaalia tarkemmin blogeja ja kun ei mitään kommentoitavaa tuntunut löytyvän, katselin esim. bloginpitäjän neulegalleriaa ja löysin toinen toistaan upeimpia neuleita! Niitä en olisi muuten löytänyt jos olisin ollut tavanomaisella pikakierroksella:-) Ja jos ko. bloggaajalla oli Flickrissä kuvagalleria, oli ihan hauska laittaa siihen Slide show pyörimään ja samalla neuloa ja katsella muiden aikaansaannoksia! Laittakaa muutkin ihmeessä neulegallerioitanne Flickriin, niitä on niin mukava katsella! :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jep blogeissa on kiva käydä, mutta joskus tulee ähky, on iltoja jolloin ei jaksa katsoa yhtään blogia, kun toisinaan tuntuu että niitä tulee vilkaistua monta sataa, ja joskus löytää ihan sattumalta uusiakin linkin linkin linkin kautta, siis muitakin kuin kästyöaiheisia ja ikävä kyllä aina ei tule laitettua kommenttiakaan vaikka välistä pitäisikin

Arteeni kirjoitti...

Tuo fickrn kuvashow neuloessa oli tosi hyvä idea, sillä tekstin lukeminen neuloessa ei ainakaan minulta tahdo onnistua ;-)