perjantaina, joulukuuta 11, 2015

Lankaisia ajatuksia

Jouluisia paketteja tehdessä ja lankalaatikoita varmaan sadannetta kertaa penkoessa tuli mieleeni yksinkertainen idea. Tai periaatteessa sen olen tiennytkin, mutten ole vaan toteuttanut. Eli minulla ainakin lankaostoksille mennessä (sellaisille vähän epämääräisemmille jolloin ei ole vyötettä ja tarkkaa määrää mielessä) unohtuu että mitähän värejä minulla kotona olikaan. Lankahyllyjen paljous viimeistään sekoittaa ajatukset eikä mitenkään tule mieleen mitä värejä tarvitsisin ja ainakaan sitä miten paljon jotain väriä on tai mikä kaupan valikoimasta sopisi jo kotona oleviin väreihin.

Siispä kuvasin 7 veikkalankani (tässä nyt vain esimerkin vuoksi kuvattuna yhden laatikon sisältö). Toki voisi kirjoittaa hienon listan grammamäärineen mutta onhan kuvan nappaaminen paljon helpompaa. Ja sitten kuva on mukana kännykässä :-)



Ja jos oikein laiskottaa eikä viitsi edes lankoja nostaa laatikosta kuvattavaksi, niin kyllähän tällainen sekalainenkin kuva on parempi kuin ei mitään ;-) Tässä Nalle-lankojeni nöttöset yrittävät olla hyvänä esimerkkinä...


Kerran nuo kuvat ovat jo olleet käytössä lankakaupassa käydessä eli toimii! :-)


Ei kommentteja: