torstaina, marraskuuta 22, 2018

Kisalapaset tyttärelle

Perusneuleiden vastapainoksi oli ihana neuloa jotain vähän haastavampaa, tällä kertaa ns. kisalapaset. Ns. kisalapasia olen neulonut jo useampana vuonna, kun tytär on muodostelmaluistelukisoihin osallistunut.  Eli kisakaudella on kiva kun on jotenkin kauden teemaan ja väreihin sopivat lapaset.

Tämän kauden  värit on sinisen eri sävyt ja valkoinen (kauden teemana: Adventure in Australia) ja pääsin neulomaan suosikkivärejäni sinistä ja valkoista.


Kisapuvussa (kuvassa lapasten alla näkyy vähän pukua) on sinisen eri sävyjä mutta lapasiin valitsin perussinisen ja valkoisen. Ja toki vähän blingblingiä paljettien avulla.


Kisalapaset (Australia)
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
Muuta: Lapasissa on neulottu lisäksi vuoriosa ohuella langalla, vuorissa puikot 2,5 mm ja ohut ns. sukkalanka

Halusin lapasen päälle ison tähden, kuten kisapuvussakin on tähtiä, mutten halunnut sitä jälkipistoina. Siispä tein sen ihan kirjoneuleena,  joten kämmenpuolelle piti neuloa myös pikkukuviota. Paljetit ompelin erikseen sitten kun lapanen oli kokonaan valmis.Näillä lapasilla on nyt yhdet kisat jo reissattu ja ovat mieluisat käyttäjälleen. Tosin kyllä näitä on pidetty muulloinkin, itse asiassa aina ulkoillessa ;-)

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi miten hienot lapaset! Taitava saa olla että tuollaisia loihtii:) Mukavaa marraskuun loppua:)

Satu kirjoitti...

Onpas nätit ja huolella toteutetut lapaset.