keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

Suklaanruskea liivi

Tämä liivi on yksi näitä ikuisuusprojektejani, joka valmistui vihdoin ihan oikeasti! Ja vielä ihan oikeaan vuodenaikaan, nythän tällaiselle puuvillaiselle liiville alkaa olla käyttöä. En tiedä mikä tämän teki ikuisuusprojektiksi (työn alla yli vuoden), ehkä ihan vain se että se oli virkkaustyö. Virkkaus kun ei minulta onnistu telkkaria katsellessa, joten tämän työstämiseen ei tuntunut löytyvän vapaa-aikaa. Mutta hitaasti hyvä tuli :-)


Etu- ja alareunoihin virkkasin pienet koristereunukset. HIhansuihin en sitten enää jaksanut, mutta nyt olen alkanut miettiä että kyllä nekin sitä ehkä kaipaisivat. Vielä on sen verran lankaa jäljellä että sen ehkä voisi vielä tehdä vaikka liivi käyttövalmis jo muuten onkin.
Virkattu liivi
Malli: oma, neliöt isoäidin neliöitä
Lanka: Hjertegarn Blend Bamboo, tummanruskea
Koukku: 3 mm

 Seuraavaksi näette valmiina varmaankin tämän. Sen nimi on pitsihuivi, mutta sen lopullinen kauneus näkyy oletettavasti vasta pingotuksen jälkeen :-)5 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Mukava malli tuossa liivissä.
Näytä pian tuo kauniin värinen huivi:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, aikoinaan sinulla oli MTV:n blogissa ylhäältä alas neulottu neuletakki, tumman marjapuuron värinen. Lupasit julkaista sen ohjeen, mutta se jäi. Löytyykö sinulta sitä, olisin kovin kiitollinen. Riikka

Pia Tuononen kirjoitti...

Anonyymi: Nolona myönnän että se ohje todellakin on vielä kesken... Ehkä se joskus vielä tulee kirjalliseen muotoon, toivon niin ;-)

Pia Tuononen kirjoitti...

Kosotäti: Huivi on jo pingottumassa, kunhan vielä kuvaan sen niin saatte nähdä miten ihana siitä tuli :-)

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Mikähän ihana huivi tuosta mytystä kuoriutuu :)