tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Kisa!!!

Kommentoijista jokunen oli huomannut saman asian, mihin minäkin havahduin jostain syystä muutama päivä sitten ja ideakone alkoi raksuttaa päässä... kävijälaskurini kun alkaa käydä kohti lukua 200 000 ! Ja pitäähän sen kunniaksi järjestää jonkinlainen kisa lukijoille:-)

Eli: osallistuminen ei ole ihan vain ilmoittautumista, muttei silti vaikeaa. Haluaisin tietää mikä näistä minun omista neulemalleistani on sinun mielestäsi paras? Sen ei tarvitse olla sellainen, minkä olet kokeillut, mutta mikä vaikuttaa sinun mielestäsi parhaalta:-) Omat neulemallini löytyvät sivupalkista, kohdasta Omia neuleohjeita ja Omat ohjeeni Ullassa

Eli kommenttiin suosikkineulemallin nimi ja lisäksi sinun mielivärisi, niin olet mukana arvonnassa! Ja kilpailuun voi osallistua niin kauan kuin minä sen suljen;-)

145 kommenttia:

Perhoneito kirjoitti...

Ruskakäsineet on suosikkini. Toinen valmis ja toinen valmistuu ehkä ensi syksyksi :)
Minun mielestäni erittäin kaunis malli ja selkeät ohjeet. Neuleinnon puutteen vuoksi jääneet syksyllä kesken, mutta kyllä minä ne vielä valmiiksi saan.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikeaa, vaikeaa...mutta sanon lopulta..kruunupipo, koska niitä olen tehnyt useita.

Monaliz kirjoitti...

Ruskahuivia on tullut monesti katseltua "sillä silmällä", pitäisi vielä jossain vaiheessa saada sellainen aikaiseksikin :)

Pami kirjoitti...

Huivit on minun suosikkejani, en osaa päättää lumimarja vai tulppaani. Eli sanon molemmat!

Teenkin varmaan vielä joskus...

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sulla paljon omia malleja, en ole ennen niitä selannutkaan, vaikka lukenut olen blogiasi jo pitkään! (itseasiassa blogisi oli eka, johon sattumalta törmäsin ja siitä se sitten lähti..) Paljon kivoja, valkkaan kuitenkin kelttilapaset ja -pipon. Kesäpipoista lapsillekin tykkään! Ja lempiväreinä itselle maanläheiset, ruskeaa, harmaata, yms.

Teija

MeRzU kirjoitti...

Holvit-huivi on upea, aion ehdottomasti sen joskus toteuttaa!
Ehkä vielä tänä vuonna neulon Holvit-huivin lempiväristäni, vihreästä.

teisa kirjoitti...

Ruskakäsineet. Neulomusten pitää olla paitsi kauniita, myös käytännöllisiä. Tykkään punaisesta, mutta muutkin värit ovat hyviä.

Mammutti kirjoitti...

Vaikea valita monista kauniista. Yksi suosikkini on Holvit-huivi, joita ainakin pari olen tehnyt. Sepe-nalleen ihastuin ja se jäi mieleeni, kunhan lapsenlapset kasvavat vähän niin teen sen (todennäköisesti Ti-tinä). Aikoinaan nuorimmaiseni olisi halunnut Ti-ti nallen, koskaan ei tullut yritettyä tehdä, mutta onneksi siskoni teki hänelle Ti-ti nalle-sukat.
Hyviä neule ja neulesuunnittelu hetkiä Sinulle!

Matleena kirjoitti...

Runsaudenpula vaivasi valintaa tehdessä ;D, mutta ruskakäsineet lopulta tuntuivat tällä hetkellä kivoimmalta. Ja lempivärini: monet siniset ja tietyt punaiset. Niitä on siis useampia.

Ja onnittelut suuresta suosiosta! Eihän se kyllä mikään ihme olekaan, kun on kyseessä sinun sivusi. :)

AnneM kirjoitti...

ehdottomasti kesäpipot (rose ja bluebell)!

Anonyymi kirjoitti...

Monta kivaa on, jos vaikka mainitsisin Tulppaani-huivin kun sitä olen sillä silmällä katsellut. Mieliväri taitaa olla nykyään ruskea.

Anonyymi kirjoitti...

Holvit pitsihuivi on paras =D! Se aion myös ihan oikeasti tehdä jossain vaiheessa...

Lempiväri on violetti.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon ihania, upeita malleja, mutta on mulla on muutamia ehdottomia suosikkeja: Holvit-huivi, jonka neuloin n. vuosi sitten sekä lasten kesäpipot(=Rose ja Bluebell). Ja joskus haluaisin toteuttaa Saaga- kaarrokeneuleen.
Omat lempivärini ovat sininen, punainen ja (takavasemmalta yllättäen hiipivä) vihreä.

Katja

Anonyymi kirjoitti...

Tein Ruska-huivin tädilleni lahjaksi syksyllä ja siitä tuli aivan loistava! Lahjan saajakin pitää kovasti ja mallia oli kiva neuloa. Holvit-huivi näyttää myös kivalta. Se taitaa päätyä myös puikoille jossain vaiheessa, luulisin!

Lotta kirjoitti...

Ruska-huivi muhun kolahtaa kaikista koviten ja se onki korkeimmalla mun to do -listalla. Muita hyviä ehdokkaita on Ruska-sormikkaat, Lumimarjat-huivi ja Kelttilapaset. Ja lempivärikysymykseen oon perinteisesti vastannu punanen, se siis olkoon myös tällä kerralla vastaus :).

Tellu kirjoitti...

Vaikea valita, mutta tykkään kovasti ruskakäsineistä sekä kaikista huivi ohjeistasi. Huiveista lempparini on ehkä holvit huivi. Lempivärejäni on maanläheiset värit sekä punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Olen viimeaikoina ihaillut kauheasti kirjoneulelapasia ja Malla-lapaset ovat todella kivat :) Vielä voisi joskus nekin neuloa, kun saan edelliset puikoilta...

Anna kirjoitti...

Hei,

vaikea valita, huivit ovat tosi kauniita, mutta päädyn kuitenkin Napitus-paitaan, sitä olen monesti ihaillut, kun tuntuu niin selkeältä ohjeelta, ja on kivan näköinenkin vielä! Tarkoitus oin sellainen tehdä vielä näille lumille! Ja lempiväri on sininen/sinertävä/vihertävä... Onnea hienosta luvusta vielä!

Marla kirjoitti...

Lapsen kruunupipo on ihana! Ja noi kolmiohuivit on kaikki ihania, ku tohtis vaan aloittaa noin suuritöisen huivin..kaaviosta en ole vielä neulonut ikinä..Mutta ehkä joskus!

Maria kirjoitti...

Tosi monta kivaa mallia. Pipoihmisenä taidan valita kivoimmaksi lilan pipon lapselle. Se on ollut toteutuslistalla ja ehkä tänä keväänä saan sen tehtyäkin.

Lempiväri on vaaleanpunainen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania malleja ja vaikea valita..mutta sanonpa Sepe-nalle.Se on niin mukavan näköinen ja malli on printattuna minulla eli siis tarkoitus on se kutoakkin.

Onnea huikeasta kävijämäärästä.

Kirsikka kirjoitti...

Valinta oli vaikea, mutta sanoisin, että suosikkini on Lumimarja-huivi.

Lempivärini ovat musta ja punaisen eri sävyt.

Anonyymi kirjoitti...

Jopas pistit pahan........ kaikki on kyllä omalla tavallaan nättejä, mutta kai se sit on tuo ruskahuivi ja nuo huivit yleensäkin.

sukkaputki kirjoitti...

Tulppaani ja holvit huivit! Molemmat todella upeita!

Anonyymi kirjoitti...

Holvit-pitsihuivi on suosikkimalli ja lempivärit luumu ja viininpunainen.

Anonyymi kirjoitti...

Ruskahuivi. Olen sen tehnytkin ihanasta ruosteenruskeasta silkkivillasta.

Minna R.

puikkotiikeri kirjoitti...

Nyt iskee valinnanvaikeus...
Koiranputkisukat olen jo tehnyt, samoin kesällä tuli väännettyä useampi kappale bluebell- ja rose-pipoja. Napitus-paita on juuri etsimäni perusohje raglanhihaiselle lastenpaidalle. Keltti-lapaset saattavat myös päästä toteutettavien listalle.
Suosikikseni valitsen kuitenkin Malla-lapaset, kiva selkeä kirjoneulemalli ja vieläpä seiskaveikka-langalle, kun nuo kirjoneuleet monesti on suunnattu ohuemmille. :)
Mielivärejä on useita: violetti, punainen, limevihreä...

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin ensin vastata suoraan ruskakäsineet, mutta kun kävin ohjeesi läpi ihastuin niin kovasti koiranputkisukkiin, että vaihdankin vastaukseni niihin. Lempivärini on metsänvihreä, sellaisina nuo sukatkin neuloisin.

verano kirjoitti...

Ruskahuivi on ihanin, se on ollut to do -listalla jo Kauan. :)

Lempparivärejä ovat sininen ja violetti.

Oranssi kirjoitti...

Seitsemään mieluisimpaan rajaaminen vielä onnistui, mutta sitten tuli vaikeaa. Sanon vaikka Ruska-huivi. (Ne muut oli Ruskakäsineet, Holvit-pitsihuivi (neuloin), Tulppaani-kolmiohuivi, Koiranputkisukat (neuloin), Kaarna-neuletakki ja Kruunupipo.)

Lempiväri poltettu oranssi, moni muukin miellyttää mutta sininen ei.

Anonyymi kirjoitti...

Tulppaanihuivi, suorakaiteena. Vielä en oe sitä tehnyt, mutta aikeissa on, aikeissa on..

Kruunupiposta tein villapipomallin viime vuonna, kiva kyllä sekin.

Ja vihreä.

Ziina kirjoitti...

Olen tykännyt Nukkumaijan unisukista joita olen tehnyt useamman parin, täytyisi itsellekin tikuttaa yhdet kun muut ovat menneet lahjoiksi. Pidän puna/lila/oranssi värisistä langoista.

Anonyymi kirjoitti...

Pidän paljon kolmiohuiveista eli tässäkin tapauksessa ne vievät voiton. Eli holvit-huivi ja ruska-huivi ovat suosikkeja.

Kesällä tein ohjeellasi rose- ja bluebell -pipoja tutuille muksuille.

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkini on Napitus! Siihen on neliraitaa ollut varattuna jo kauan, kerään vielä rohkeutta soveltaa ohjetta kokoon 104-110 cm ;)

Lempivärejäni ovat punainen ja oranssi.

Onnea suuresta kävijämäärästä!

lankamariio kirjoitti...

Nopeasti selailin mallejasi; kruunupipo on kiva (ei meillä enää ajankohtainen, nuorinkin on enää kymmenisen senttiä minua lyhyempi)
ruskakäsineet ja koiranputkisukat ovat malliltaan kauniit, tosin toteuttaisin ne eri värisenä; mutta tällä kertaa voiton veivät Tsahkal-lapaset. Ne ovat just nappiin minun makuuni: ihanat sinisen sävyt korostettuna mustalla. Ja tarvitseeko vielä mainita - lempivärini on sininen !!!

Niina kirjoitti...

Minä pidän Holvit pitsihuivista. En ole tosin sitä tehnyt, mutta anoppi täyttää syyskuussa 70-v ja minulla olisi Sivillaa pari vyyhtiä. Ehkäpä siitä muotoutuu Holvit. Onnea hurjasta kävijämäärästä!!

Lempparivärit nyt lila, pinkki, turkoosi, lime, ruskea.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Minä oon ihastunut Tulppaani-kolmiohuiviin. Vielä en oo itse sitä neulonut, mutta varmasti pääsee puikoille jossain vaiheessa.

Onnea huimasta kävijämäärästä!

Maj kirjoitti...

Tulppaani suora huivi. Niitä olen tehnyt pari.
Lempivärejä oranssi, punainen, keltainen, ruskea...

Heidi kirjoitti...

Valinta on vaikea mutta sanon ... Tulppaani-huivi. Aion sen toteuttaa jossian vaiheessa. Lempivärejä erityisesti murretut syksyn värit.

Laura L kirjoitti...

Ainut jonka olen tehnyt on karkauspäivänpipo, eli se. Sitten listalla on kirjoneuletumput joista erityisesti Mallat ja Tsahkalit. Myös Holvi- ja Ruskahuivit on kauniita. Lempivärejä on ruskea, harmaa, punainen.

Tupuna kirjoitti...

Onnittelut huikeasta kävijämäärästä. :)

Suosikkini on napitus. Sulla on kauheasti noita kauniita, omia ohjeita, luovuuta vaan jatkoonkin.

Tykkään punaisesta ja tummasta violetista.

Samma kirjoitti...

Mäkin tykkään sun huiveista, mutta ehkä suosikki on Holvit.
Lempiväri on varmaankin ruskea tai turkoosi/petrooli.

Unknown kirjoitti...

Itse pidän Malla-lapasista, nämä voisi tehdä vaikka sini-vihreinä (suosikkivärisinäni).

Jules kirjoitti...

Lempimallini on nuo koiranputkisukat. Tykkään myös noista pitsihuiveista. Lempiväri on vihreä ja harmaa.
Onnea kävijämäärästä! Ja kiitos kivasta blogista.

Elisa kirjoitti...

Paras on lumimarja-huivi! Olen halunnut tehdä sen jo pitkään :)

Lempivärejä ruskeat, turkoosit, oranssit tällä hetkellä.

Denim Blues kirjoitti...

Onnea! En ole tehnyt noista vielä mitään mutta tulostettuna mulla on Holvit -huivi joten sanon sen :)

Elisa kirjoitti...

Kaikki ovat omalla tavallaan niin ihania. Erityisesti kolmiohuivit ja kirjoneulelapaset. Mutta jos nyt ihan pakko on joku valita, niin olisiko se sitten Ruska-huivi...
Ja minun lemppariväri taitaa olla nyt punainen. :)

Suopursu kirjoitti...

Ruskakäsineet on olleet listalla jo pitkään, lankakin on jo hankittuna. (Itsellä on vain kynnys aloittaa, kun en oo koskaan käsineitä tehnyt, mutta ehkä joskus pääsen siitä yli.) Lempiväri on varmaan tällä hetkellä punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Holvit-huivi on ainoa joita olen itse toteuttanut useammankin ja pitänyt kovasti, mutta tähän joudun silti sanomaan Sepe-nalle joka on ollut toteutuslistallani jo pitkään. Lempivärini on oranssi.

Anonyymi kirjoitti...

Lumimarja-huivi, löytyy minultakin =) -Tuula-

Kirsi kirjoitti...

Lumimarja-huivi taitaa olla suosikkini.

Anonyymi kirjoitti...

Ruskakäsineet ovat suosikkini. Myöskin tulppaanihuivi ja hovlihuivi ovat todella kauniita, pitää toteuttaa joku päivä! Pidän ruskeasta, keltaisesta (ei auringonkeltainen)ja roosan väristä.

Johanna
http://kukka71nen.vuodatus.net/

Kate kirjoitti...

Minun suosikkini on ihana Bluebell-pipo... pääasiat siis mielessä vaan tällä hetkellä. Kaikki mallit ovat kuitenkin kauniita ja ohjeet hyvin kirjoitettu.

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, miten paha kysymys. Sulla kun on niin paljon kaikkia kivoja malleja. Huiveista Tulppaani, Ruska tai Lumimarjat...
Ehkä tämänhetkiseksi suosikikseni nousee kuitenkin lapsen Sydän-pipo; olenhan sillä mallilla joko suoraan tai itse hiukan muunnellen neulonut jo 6 lapselle päähineet: yksinkertainen toteuttaa mutta kivannäköinen ja käytännöllinen.
Omia lempivärejäni ovat punaisen / roosan eri sävyt.

hanna_h kirjoitti...

Vaikea valinta, mutta kyllä minäkin kallistun tuon Ruska-huivin puoleen. Saatanpa juuri sen tehdä seuraavana huiviprojektina vihreästä, ohjetta vailla olevasta huivilangastani :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuije ehdottaa...
Voi, voi, valitse nyt näistä kaikista ihanista! Poroneule on upea.

Risuliisa kirjoitti...

mosaiikki-lapaset ja juuri kuvan värisenä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi vaikea valita, kun olet tehnyt niin monta upeaa ohjetta, mutta valitsen nyt Koiranputkisukat. Lempivärini on lila.

adelheid kirjoitti...

Olipas pitkä lista ohjeita... Mun lemppari taitaa kyllä olla Saaga! Ja lempivärit vihreä ja sininen.

Anonyymi kirjoitti...

Valinta on todellakin vaikea, kuten niin moni ennen minua on todennut. Toteutuslistallani ovat ainakin huiveista sekä Holvit että Tulppaani kolmiona ja ruskakäsineet. Vastaan kuitenkin koiranputkisukat, koska ne olen jo tehnyt. Pidin niiden tekemisestä, ulkonäöstä ja saajakin tykästyi. Lempivärejäni ovat esim. sininen, vihreä ja turkoosi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan lempparini on rose ja bluebell pipot! Niin ihanat, ihastusta joka paikassa herättävät pipot joita olen neulonut niin omille kuin kaverienkin lapsille. Lemppari väri ruskea.

AnniP kirjoitti...

Ruskahuivi, ehdottomasti! Ja ruskea.

Tiina kirjoitti...

Ruskahuivi on kiva. Samoin Tulppaanihuivi.

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkiohjeeni on lasten kesäpipot eli Bluebell ja Rose! Pipot näyttävät kauniilta, ja haaveissa on joskus kokeilla ohjetta itsekin ;) Lempivärini on nyt ruskea.

Anonyymi kirjoitti...

Tulppaanihuivi on tarkoitus toteuttaa ehkä keltaisena tai vihreänä tai jonain muuna maanläheisenä värinä.

pimaraja at gmail piste com

Anonyymi kirjoitti...

Lähdin selailemaan ohjeitasi ja sinikukkasukat pysäyttivät. Aivan ihanat, eli ne on mun suosikit. Ja lempivärejä ovat sininen, ruskea ja turkoosi.

KirsiJ kirjoitti...

Minä äänestän Ruskakäsineitä, koska joskus neuloin sormikkaita ja tiedän kuinka isotöiset ne ovatkaan. Myös monet hukannut.
Lempivärini on: vaaleanpunainen.

Reetta kirjoitti...

Hei villapallo ja viellä kerran kiitoksia blogini auttamisesta!!!

No minun mielestäni mosaiikkilapaset ovat parhaat!!
En niitä ole viellä kokeillut mutta ihanilta näyttää!!! Eli "äänestän" Mosaiikkilapasia!Reda

Anonyymi kirjoitti...

holvit pitsihuivi on yksi ehdoton suosikkini, aion tehdö sen jahka tässä innostuu... pakko saada itselle ensin paita=)

Markka kirjoitti...

Koiranputkisukat on yksi suosikki, ja ehdottomasti teen ne joku päivä.

Lempivärejä on murretut, maanläheiset värit.

Anonyymi kirjoitti...

Tulppaani-huivi ja nimenomaan suorakaiteena. Luonnon läheiset murretut värit,ehkä ruskeat ja vihreät sellaiset. Kevät huiviksi meinaan kyllä tuon tulppaani huivin toteuttaa. Ja onnittelut sivuston suosiosta.

Talsu kirjoitti...

Minä taidan kanssa sanoa että Holvit -pitsihuivi on minun suosikkini. S#NY:lleni sellaisen tein keväällä ja suunnitelmissa olisi, että joskus tekisin sellaisen itsellenikin :)
Mieliväri hmm ... punainen ja ruskea puhuttelee aina.

Anonyymi kirjoitti...

Olen tehnyt ja matkinut paljon sinun ohjeitasi. Äidilleni tekemiäni ja sinulta matkimiani tulppaani-kirjoneulesukkia on kovasti kehuttu ja itsekin pidän niistä mutta voiton vievät kuitenkin Koiranputkisukat.
Lempivärini ovat sininen, vihreä ja ruskea.

Anonyymi kirjoitti...

Koiranputkisukat, ehdottomasti!
Kaikki kauniit värit on lempivärejäni:)

Anonyymi kirjoitti...

Asetitpa vaikean kysymyksen. Koska itse useimmiten neulon sukkia ja lapasia, sanon suosiksini sukista koiranputkisukkia ja lapasista Tsahkal-lapasia. Huivien neulomiseen en ole koskaan paneutunut, mutta kyllä sinulta mallin niihin saan, kun niiden aika koittaa.

Lempivärini on sinertävä.

Anonyymi kirjoitti...

Holvit-huivi ehdottomasti ykkönen ja to-do -listalla. Värinä joku ruskansävyinen liukuvärjätty tai kanerva

Anonyymi kirjoitti...

Pidin sekä Holvit-pitsihuivista että Ruskakäsineistä. Holvit on jäänyt aiemmin itseltäni täysin huomaamatta, se onkin hieno löytö!

Huivi-ihmisenä ehkä toteuttaisin ehkä kuitenkin Holvit.

Neili kirjoitti...

Kruunupipo tuli eteeni, kun aloin "seikkailla" neuleblogeissa. Kun tulee sopiva saaja, niin toteutan sen.
En ehkä omassa lempivärissäni, joka on vihreä.

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin vielä kertoa lempiväristäni. Olen aika lailla kaikkiruokainen, mutta punaisen ja ruskean sävyt mieluisimpia.

Anonyymi kirjoitti...

Olen aivan ihastunut noihin koiranputkisukkiin, ja sitten joku päivä, kun uskon taitojani riittävän, aion sellaiset itselleni toteuttaa ruskeina tai vihreinä tai ihan harmainakin, ne kun ovat lempivärejäni leijonankeltaisen lisäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Koiranputkisukat ois tarkoitus joskus neuloa.
Myös Saaga-kaarrokepusero viehättää.
Tykkään maanläheisistä väreistä.

Tytti

Villasukka kirjoitti...

Kylläpä pahan heitit ;) Tykkään molemmista Tulppaanihuiveista ja Lumimarjasta. Koiranputkisukat olivat ihanat neuloa. Mutta ehkä silti sanon Ruskakäsineet, koska rakastan hanskojen neulomista.

Merith kirjoitti...

Ruskakäsineet ja ruskahuivi.

Merith kirjoitti...

Niin ja oranssi sekä punaiset on lempiväriä :)

Karoliina kirjoitti...

Ruskakäsineet ovat suosikkini.

Väreistä tykkään sävyistä keltaisesta punaiseen ja vihreän eri sävyistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ruskakäsineistä tykkään eniten, ja niitä olen tehnyt itsekin, vaikka yleensä olen aika huono neulomaan ohjeesta.

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, se väri. Tykkään eniten maanläheisistä vihreistä ja ruskeista.

Anonyymi kirjoitti...

Minun suosikkeja ovat lasten kesäpipot ja koiranputkisukat jaetulla ykkös sijalla.

tuijam kirjoitti...

kruunupipo on jäänyt värikkäänä mieleen ihan ekaksi.
Pidän perusväreistä, mutta vihreä ei ole mun juttu.

AnniKainen kirjoitti...

Niitä on niin monta mutta sanotaanpa vaikka Holvit-huivi kun kerta ihan äskettäin sen neuloin. Jaa, mikähän väri sitten, no vaikka punainen.

Kiitos mukavasta blogista ja hyvistä ohjeista :)

Riksu kirjoitti...

Minusta paras on tuo kaarna-takki, voisin tuon itsellenikin tehdä, pitäis vain hieman tästä hoikentua...

Anonyymi kirjoitti...

Sanonpa, että Amor-huivi,kun olen sellaisen tehnytkin. Lapsen lettipipoa tein ainakin kolme versiota ennenkuin tuli sopiva pikku päähän. Lempiväri voisi olla tällä kertaa vaikka vihreä, vaikka arpaonnea minulle ei ole suotu, ehkä sitten rakkaudessa...

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on paljon ihania malleja, joista vielä moni on testaamatta. Neuloin tässä holvit huivin, ja ihastuin mallin helppouteen. Ja lopputulos on silti näyttävä. Eli holvit on suosikkini. Pitäisikin blogata siitä..

Tuulia kirjoitti...

Minusta ehkä ne Malla-lapaset on suosikki. Toki Ruska-huivi on kanssa to do-listalla, ja kukkasukat, mutta noissa Malla-lapasissa on sitä jotain!

Mieliväri lienee sininen ja turkoosi, oikeestaan kaikki mitä voi siniseksi/sinertäväksi sanoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulppaanikolmiohuivia olen monetkerrat katsonut, että sen vielä joskus teen. Ja mielenkiinnolla olen seuraillut värjäilyjäsi. Lempivärejäni punainen kaikissa sävyissään ja oranssi.

Katri kirjoitti...

Oli vaikea valita ruska- ja lumimarjahuivin väliltä, mutta päädyin ruskahuiviin kuvien tunnelman vuoksi..
Olen laittanut blogiini linkin blogiisi, koska sinulla on paljon kauniita käsitöitä ja olet tosi tuottelias!

Pia kirjoitti...

Sinulla on niin monta kivaa ohjetta, että niistä on vaikea valita. Päätin sitten valita niiden joukosta, joiden ohjeella olen kutonut. Valintani on Holvit-huivi. Se on kaunis malli, jonka kutominen oli varsin nopeaa. Tätini sai huivin lahjaksi ja on ihaillut sitä useasti. Lempivärini on punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Lempparini on Holvit-pitsihuivi. Tein sen itsekehräämästäni langasta.
Lempivärini on viininpunainen.

Anonyymi kirjoitti...

Ruskakäsineet on mun suosikkiohje. En ole kyllä toteuttanut vielä kyseistä ohjetta, mutta tarkoitus olisi piakkoin. En ole neulonut sormikkaita vielä kertaakaan, joten pientä kynnystä taitaa sen takia olla havaittavissa :D

Murretut vihreän sävyt, ruskea, tumman- ja viininpunainen ja harmaa ovat minun suosikkejani värien suhteen.

seijap kirjoitti...

Huiveja olen neulonut sinun ohjeillasi useampiakin. Mutta suosikkiohjeeni on Kaarna neule, jota en ole vielä itse toteuttanut.
Väreistä kaikki muut passaavat paitsi musta ja lumen valkoinen.

Laskuri näyttää huimia lukuja. Sitä en yhtään ihmettele.

Anonyymi kirjoitti...

Tulppaanihuivi, neuloin sellaisen mummolleni 90-vuotislahjaksi vironvillasta, tuli upea! Ja malli oli oikein mukavaa neulottavaa, kunhan aikaa liikenee, teen itselle samanlaisen. Lempiväri on violetti tai luumu.

-merja-

Anonyymi kirjoitti...

Reseda-pitsiliivi oli mielestäni paras, vaikka paljon oli muitakin.
Lempivärini fuksianpunainen.
Niin onnittelut myös huikeasta kävijämäärästä.

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, liikaa vaihtoehtoja! Huivit on ehkä ne isoimmat suosikit, ykkösenä ... Lumimarja! Tosin Bluebell-pipostakin tuli ihana kun neuloin sellaisen toissakesänä veljenpojalle, vaikkakin onnistuin tekemään sitä niin pienen ettei se edes ehtinyt käyttöön! Ja tuplalapasetkin on hyvä ohje ihan käytännöllisyydenkin vuoksi.

Mutta suosikki silti tuo Lumimarja.

Tämän päivän lempivärejä on vihreän, sinisen ja violetin eri sävyt ... Sellaiset tummahkot yleisesti sanoen. Toisaalta kyllä se Isoveljen keltainen ja vaikka beige on myös pop... Olen näköjään huono päättämään mitään - suosikkiohjeita tai suosikkivärejä :)

Anonyymi kirjoitti...

Reseda-pitsiliivi on suosikkini, osittain myös siksi, että se on tehty suosikkiväristäni eli vihreästä. Tosin muutkin työsi ovat upeita, joten valinta ei ollut aivan helppo.

Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kaikista pitsihuivi-malleistasi ja ruskakäsineet ja koiranputkisukat on tullut tehtyä. Nyt huomasin malleja katsellessa Reseda- pitsiliivin, jonka voisi neuloa tässä kevään aikana.
Lempivärejä sininen ja punainen.

Pirjo K

Flikka kirjoitti...

Vaikea valinta, mutta lopuksi päädyin Holvit-huiviin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on todella vaikea valinta, mutta kuitenkin suosikikseni valitsen Lumiruudut miehen palmikkopuseron. Ihanan ajaton ja lämpimän oloinen, vaikkei omat taidot siihen vielä riitäkään. Lempivärini ovat valkoinen ja ruskea.

Anonyymi kirjoitti...

Heititpä pahan;)... huivit on ihania, mutta tällä kertaa kyllä taidan valita koiranputkisukat. Tällä hetkellä "sukkavaihe" menossa.

Ausifer kirjoitti...

Mielestäni paras ohjeesi on Holvit-pitsihuivi. Lempivärejäni ovat musta ja viininpunainen.

Taija kirjoitti...

Huh, oletpa ollut tuottoisa ohjeiden irjoittaja ja ideoija!

Suosikkini on Ruskakäsineet, koska sellaiset tarvitsisin juuri nyt.

Ensimmäinen ikinä mielikuva sinusta on Kessäkukkasukkasi :)

Taija K kirjoitti...

Ehdottamasti Ruskakäsineet, niitä olen kolmet neulonut. Lempiväri on vaikeampi kysymys, mutta menköön vaikka tumma lila tällä kertaa ;o)

Onnea hurjalle kävijämäärälle!

Anonyymi kirjoitti...

Ruskahuivi on ihana, semmoinen on parhaillaan puikoilla :)
Pinja

Anonyymi kirjoitti...

Olipa vaikea valinta;) Päädyin Tulppaani-kolmiohuiviin. Se on seuraavana tekolistalla kunhan vain hartiat taas ovat sen verran kunnossa että voi neuloa. Lempiväri on sininen.

MaaritH kirjoitti...

Letti- tai kesäpipot. Olipa vaikeeta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkooon suuresta kävijämäärästä! Pidän monista suunnittelemistasi malleista mutta tulppaanihuivi, se kolmiomalli on valintani. Lempivärejä on kaikki murretut värit,ja sininen, oranssi, sammalenvihreä, tummanpunainen..

tiinaf kirjoitti...

Bluebell on ollut suosikkini!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Villapallo!

Tiedoksesi havaintoni, että kun napsauttaa sivun reunassa olevaa
Kesäpipo-linkkiä, niin avautuukin
Farkkukassi virkaten -ohje. Korjannet linkin?

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka kuinka monta on to do -listalla, viimeksi taisin tehdä Tsahkalit ystävälle, joka ilahtui niistä suuresti :)
Mutta noista malleistasi ehdoton suosikkini on kyllä Ruska-huivi, jonka voisin kuvitella melkeimpä missä värissä tahansa! Ehkä kumminkin juuri jossain luonnollisissa ruskan sävyissä :) Miksei myös "turvavärissäni" mustasta ;)

Leena kirjoitti...

Kyllä ne ovat Bluebell- ja Rose-kesäpipot. :) Jokaisella lapsella pitäisi olla sellainen! (et takuulla usko kuinka paljon ihasteluja pipot ovat saaneet!)

Anonyymi kirjoitti...

Monia ihania ohjeita on löytynyt, mutta tämän hetkinen talven suosikkini on Laura-lettipipo, niitä on valmistunut useampia jo omille tytöille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ohjeita, suosikiksi valitsin Laura lettipion! Lempiväri sininen.

Kiitos inspiroivasta blogistasi!

Elina kirjoitti...

Oijoi. Ruska-huivi on ollut kovimmassa käytössä, mutta ehkä eniten ovat puikollani poltelleet silti Malla-lapaset upeine saamelaiskuvioineen. Jo kuvion näkeminenkin nostaa vaelluskuumeen huippuunsa sekä saa tunturi- ja erämaakärpäsen puremat käsivarsissa kihelmöimään. :)

Elina kirjoitti...

Äh, nopea julkaisusormi toimi, mutta lempiväri unohtui... Tykkään kaikista luonnonväreistä, etenkin jokien ja ruskan sävyistä.

Annika kirjoitti...

Koiranputkisukat on suosikkini, sellaiset pitänee neuloa jossain vaiheessa.
Lempivärini on tummanpunainen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin moni malleistasi on päätynyt "seuraavaksi tehtävien" listalle. Suosikkeina ruskahuivi ja -käsineet, kolmioliinat, napitus, kirjoneulelapaset ym....
Pidän liilasta ja punaisesta.

T: Mia

Anonyymi kirjoitti...

Laitanpa uuden vastauksen, kun unohdin tuon lempivärini, joka on punainen ja malleistasi valitsin siis Sepe-Nallen.

Anonyymi kirjoitti...

Suurin osa malleistasi on päätynyt "seuraavaksi neulottavien" listalle. Kärjessä ovat ruskahuivi ja -käsineet, kolmioliinat, napitus ja kirjoneulelapaset. Joten tekemistä riittää.
Pidän punaisesta ja violetista.
Mia

Anonyymi kirjoitti...

minusta nuo kukkasukat on tosi makeet .Olen itse kutonut sukkia ja lapasia välillä kun tympii isompi neulomus nimittäin alpakasta villatakin kutominen.Katselin turkoosia lankaa seuraavaan kutomiseen ,eli kait se on tällähetkellä lempparini.Kiitos muuten ihanista sivuistasi.Ritva

Anonyymi kirjoitti...

Monta, monta hienoa ohjetta, mutta silti ääni menee tuplalapasille. Nerokas idea jota aion jatkossa käyttää ahkerasti sekä omiin että lasten lapasiin. Väreillä leikittely on kiva ajatus, voi samalla kertaa tehdä lemppariväriset punaiset lapaset ja vaikka raidalliset joita sitten vaihdella mielialan mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulta löytyy monta kivaa ja kaunista ohjetta! Ruskakäsineet on olleet jo pitkään must-listalla, mutta koska sormet on aina kuin jääpuikot, ihastuin tuplalapasten ideaan. Ne nousevat to-do-listan kärkisijoille. Niin, ja lempivärit ovat suklaanruskea, harmaa ja tummanpunainen :)

Sari

Anonyymi kirjoitti...

Mun suosikki on Ruska-huivi ihan siitä syystä, että se on ensimmäinen perinteinen pitsikolmiohuivi, jonka olen tehnyt. Ohje on tarpeeksi selkeä kokemattomallekin. Huivi on hyvän näköinen, rakas ja paljon käytetty, tykkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Lasten kesäpipot. Samalla idealla olen tehnyt muitakin käsitöitä: sukan varsia, lapasten alkuja ja jopa tiskirätin. Suosikkilankaväri on luonnonvalkoinen (jonka sitten käsvivärjään). Iloista jatkoa!

Flikka kirjoitti...

Unohdin ekaan viestiin laittaa lempivärin, joten täytyypä laittaa uutta viestiä. Eli Holvit-huivi on lempparini ja lempivärini on (tällä hetkellä ainakin) purppuranpunainen tai violetti.

Anonyymi kirjoitti...

Holvit-pitsihuivi kanervan tai ruskan sävyisenä ehdoton suosikki!
Rosalee

pohjis kirjoitti...

Hei! Onnittelut isosta kävijämäärästä! :) Lempiohjeeni on varmaan pompom huivi! Se on kaunis ja yksinkertainen malli, jota voisinkin oikeastaan kokeilla sellaisessa leveämmässä huivissa.. :)

Lape kirjoitti...

Perusukat puuttuvat listasta, eikö vain...? Ne olen tehnyt ja ovat mieleen ;) Muitakin mieleisiä kyllä löytyy kuten mosaiikkilapasii voisin kokeilla.

berlinBat kirjoitti...

Tykkään malleistasi eniten holvit-huivista, se odottaa ehdottomasti pikaista toteutusta! Lempivärejäni ovat tumma turkoosi, siihe mallaava ruskea ja tumma punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Holvit-pitsihuivi on paras, kaksi olen niitä tehnytkin ja lisäää tekee mieli...

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkini ompi Lumimarja, toistaiseksi vielä toteuttamatta. Ja suosikkivärin sijaa on jo pidemmän aikaa pitänyt vihreä

ulla

Eija kirjoitti...

Malla-lapaset on paras malli.
Minäkin voisin tehdä sellaiset jos en inhoais kuvioneuletta.

Anonyymi kirjoitti...

Mosaiikkilapaset ovat HIENOT!
Lempparivärini on vanha roosa.
Hyvää loppuvuotta tv. Liisanen

Anonyymi kirjoitti...

Olen tehnyt tulppaanikolmiohuivin, ruskakäsineet sekä pipoja. Seuraavaksi aion tehdä lumimarjahuivin. Vaikea valita suosikkia, sanoisin kolmiohuivit.

Tiina kirjoitti...

Paljon tosi kauniita ja käyttökelpoisia.. tykkään noista kirjoneulehommista esim tosi paljon. Mutta suurin suosikki taisi olla ruskakäsineet. Kaikki syksyiset värit on kivoja. Moni käyttämistäsi ruskeista on esim ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Minä pidä aloitetuista huopatossuista. En ole vielä niitä tehnyt, mutta aion tehdä heti, kun ehdin :) Ja tottakai teen ne vihreänä, se on kaunis väri.

Stricker kirjoitti...

Onnea hurjan hienosta kävijämäärästä! Lempi ohje on kyllä aika paha paikka, koska tykkään sinun sukistasi, lapasistasi ja varsinkin viimeaikaisen huivi-innostuksen takia tietenkin sinun huiveistasikin. Mutta jos yksi pitää valita, valitsen Saagan. Se on todella kaunis neule.
Värien suhteen olen aika kaikkiruokainen, tosin tällä hetkellä tuntuvat jyräävän harmaa ja ruskea.