torstaina, toukokuuta 12, 2016

Myssyilyä


Nyt on neulottu paljon kaikkea pientä. Jostain syystä kärsivällisyyteni on nyt vaatinut sitä että saan valmista nopeasti, ja näitä pienehköjä myssyjä on ollut mukava neuloa lämpimällä parvekkeella, kun yhtäkkiä sää lämpeni niin mukavasti (joo, nyt se kyllä viileni, niin että myssytkin on ajankohtaisia) :-)

Jatkoin Miami-lankojen tuhoamista. Itse asiassa halusin kokeilla miten monta pipoa saan niistä neljästä kerästä neulottua, eli minulla oli valkoinen, turkosi, vaaleanvihreä ja musta kerä Novitan Miamia. Ja tulihan niistä myssyjä!

Tämän malli on muuten sama kuin sen ekan neulomani myssyn, mutta värien vaihtokohtaan tein nurjia kerroksia. Tuli kiva!


Toisen tein vähän taas eri lailla:


Ja kolmanteen käytin enemmän mustaa, kun pitihän sitäkin saada tuhottua. Korvaläppiä en jaksanut tähän tehdä, vaikka lankaa kyllä olisi ollut. Vielä on jälkellä jonkun verran mustaa ja valkoista - ehkä niistä teen vielä yhden pipon :-)


Nyt on myssyjä varastoon, ja vähän muillekin :-)

Ja katsokaapa vielä miten upean koristeen sain juniorilta (7 v) äitienpäivänä! Se on rintakoru, mutta sen verran painavahko että se sopi paremmin olkalaukkuni koristeeksi - ja siihen se sopikin kuin nenä päähän. Ylpeänä käytän näin hienosti koristeltua laukkua :-) Koru on huopaa, joka on kiinnitetty rintanappiin ja huopaan on kiinnitetty metallinen helmi.


1 kommentti:

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Kivoja töitä. Joskus vain on pakko saada tehdä jotain pientä ja nopeasti valmistuvaa. Kiitos ideasta tehdä seuraavaksi myssyjä pienille.