torstaina, helmikuuta 02, 2017

Oma kotisivu

Olen tässä käynyt luovaan alaan liittyvää kurssia ja kurssin myötä olen kehitellyt myös itselleni omat kotisivut. Niitä kehittelen vielä eteenpäin ja lisäilen juttuja sinne, mutta käykääpä kurkkaamassa mitä sieltä löytyy.

Tarkoitus olisi myös kerätä kaikki ilmaisohjeeni yhteen paikkaan, kun huomasin tuossa kotisivua tehdessä että niitä neuleohjeita on vähän paikassa ja toisesssakin niin ettei itsekään oikein meinaa perässä pysyä. Se on kuitenkin aika iso projekti eikä valmistu ihan hetkessä. Työn alla siis :-)

Työn alla on myös monta neuletta nyt ja tässä yksi keskeneräinen:


Tykkään lapsille neuloa näitä tuplalapasia kun ovat niin ihanan lämpimiä ja käteviä myös. Neulon vuoriosan ensin ja sitten vasta sen itse lapasen. Selailin vanhoja neulekuviani ja sieltä löytyi aikoinaan tekemäni DaCapo-sukat ja niiden ideasta aloitin tytölle "makeat lapaset". Kuulemma kun tyttö näki nämä niin heti alkoi tehdä mieli Da Capo-suklaata! Onnistuneet värit ja kuviot siis :-)

2 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Hyvä tietää, että kaikki löytyvät yhdestä paikasta. Kävinkin ihastelemassa herkkiä piirustuksiasi ja akvarellejasi. Ovatko lapsesi perineet sinulta piirtämisen taidon?

Onko tuplalapasen vuoriosassa vähemmän silmukoita kuin varsinaisessa lapasessa?

Pia Tuononen kirjoitti...

Piri: Ainakin tytär tuntuu perineen piirustustaidon, ja etenkin innostuksen piirtämiseen. Taitavakin hän kyllä on! Pojasta ei vielä ole varma, hän on nikn epävarma piirustuksistaan, mutta aina kun niitä syntyy, ne on ihania :-)
Tuplalapasiin aion varmaan jotain ohjettakin kirjoitella, mutta perusideana on ohuempi lanka. Sillä tavalla silmukoiden määrä ei ole niin erilainen ja muutenkin, lapasista ei kuitenkaan tule liian paksut kun vuoriosa on ohuempaa sukkalankaa.