lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Ihana uusi neuletakkini

Eilen mainitsin ostamani "mörvelötakin, joka ei ole mörvelö" ja sitä se ei todellakaan ole! Se on ihana, kuten näette:Ja tässä takaa:Tää on ihana - ja lämmin! Aion vain lyhentää hihoja, koska en tykkää ihan noin pitkistä hihoista. Mutta uskon että se on aika pikkujuttu:-) Lisäksi pitää käydä ostamassa tähän jotkut ihanat napit! Tää on just mun kokoinen ja niin sopiva, kiitos vielä tämän takin neulojalle!:-)

Harmittaa kyllä ettei minulla ollut tänä syksynä vielä tätä takkia, tämä olisi ollut ihana juuri syksyllä ulkoillessa! Mutta varmasti tulee käytettyä sisätiloissakin ja ensi keväänä ja syksynä ulkonakin :-)

Eilen sain villiksetkin pois puikoilta:Yritin kuvata niitä naperon päällä, mutta eihän siitä tullut mitään... Yritän joku päivä uudestaan;-)

Villahousuista tuli oikein hyvät ja sopivat ja mikä oli kivaa: sain kulutettua jämälankoja. Se on ollut aika harvinaista nykyään, aina on pitänyt ostaa uusia kun olen jonkun idean saanut. Nyt sain tuota kummaa Nalle Coloriakin kulutettua aika paljon ja keltainenkin kerä on jo aika pieni:-) Yhdessä nuo langat muodostivat aika kivan pirteän yhdistelmän!

edit: kaikissa noissa kuvissa on samea kohta, huomasin sen vasta kuvat ladattuani. Se johtuu siitä että napero tykkää syödä kameraani enkä ollut huomannut pyyhkiä kameran linssiä... ;-)

5 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

takki sopii sulle tosi hyvin! onneksi ei mennyt iso työ hukkaan.

Tiina kirjoitti...

Ihana takki, sopii siulle just eikä melkein, niin mallin kuin värin puolesta!

Anonyymi kirjoitti...

Mustakaan toi ei ollu yhtään mörvelö! Hieno se on ja sopii sulle tosi hyvin. Villapöksyt on ihanan pirtsakat!

Anonyymi kirjoitti...

ihana takki ja ihanat villikset. mun baby saa odottaa vieläkin jämälanka villiksieni valmistumista, ne etenevät tosi hitaasti ja ekasta lahkeesta tuli liian kapea niin aloitus into meni siihen. onneksi vanha haalari vielä jotenkin mahtuu.
-päivii neulontalistalta

tikru kirjoitti...

:)
Se sopii sulle Huomattavasti paremmin ja kauniimmin kuin mulle. Löysi kotinsa.
Hyvä niin.