keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

PipojaIsovelipipo

Malli: Novitaklubin extraideoista
Lanka: Isoveli sininen colori ja tummansininen
Puikot: 5 mm

Isovelipipo valmistui, mutta siitä tuli vähän liian matala pipo minun makuuni. En kuitenkaan viitsi sitä purkaakaan, vaan aloitin jo toisen niin että aloitan kavennukset hieman myöhemmin - tulee sitten sopiva. Tuo eka versio kyllä kelpaa jonnekin / jollekin :-)

Isoveli-innostukseni jatkuu, kävin hakemassa lisää tuota lankaa, vähän muitakin värejä. Samalla silmäilin olisiko jotain kivoja talvilankoja jo alessa, ja toisaalta uusia lankoja hyllyssä. Mutta eipä näkynyt ainakaan Anttilassa kumpiakaan. Mutta onneksi netissä oli jo Novitan uudet värikartat!!

Kerrataanpa vielä mitä nyt on puikoilla:
- isovelipipo
- pitkä neuletakki harmaasta Isoveikasta itsesuunnitellulla mallilla (siitä tulee ystävänpäivälahja äidilleni, toivottavasti ehtii valmistua). Tykästyin niin tähän omaan takkiini (siis se ei ole itseneulottu, vaan Tikrun neuloma) että päätin siksi laittaa puikoille tämän takin.
- kissapipo naperolle edellisestä Modasta (Sisua kävin sitten ostamassa jotta tulee oikean kokoinen varmemmin, uusi kokeilu tämäkin lankavalinta)Puikoilla on nyt aika vähän, mutta tuo kolme on juuri sopiva määrä, tosin siihen voisi lisätä vielä yhden vaikean mallin, nuo kaikki kolme kun käy telkkarineuleiksikin. Selailin jo Knitted Lace-kirjaa ja tekisi mieli aloittaa joku isompi liinamalli... Ehkä sellainen pääsee vielä puikoille tämän päivän aikana:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, Malibuun on tulossa sininen ja beige jes, Bambuakin täytyy varmaan kokeilla.