perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Jouluikkunani

Oli taas aika koristella keittiön ikkunan välinen tila jouluasuun! Tässä ensin yleisnäkymä - mikä on aika hankala kuvata ikkunan leveyden takia ja kun taas yritti kaiken saada kuvaan, mikään ei oikein näy hyvin:Tiimarin puujutuista maalattuna punaista aitaa sekä tuoli. Puinen ämpäri on muistaakseni myös Tiimarin minijuttuja, pieni kori on jostain askartelukaupasta. Punaiset omenan näköiset "täytteet" korissa on punaisia puuhelmiä jotka askartelin omenan näköisiksi. Ämpärissä ne kuvaavat jotain joulukoristetta:-) Orava on niitä muovisia pikkueläimiä, joita nykyään saa vaikka mitä (en nyt muista merkkiä).

Tiimarin halpiskranssin paloittelin osiin ja sain siitä rakenneltua mukavia puita. Punainen mökki on ennenkin ollut ikkunan välissä ja edelleen se sopi tähän joulumaisemaan. Nyt se sai lähes upota hahtuvalumeen:

Tonttu (neulahuovutettu) lähti heti lumien tullessa kelkkailemaan! Takana edelleen kranssista purettuja puita:


Tässä lisää eläimiä: karitsa ja kissa puun juurella:

Olisin halunnut ikkunaan myös valaistuksen ja sen myötä olisi tullut lisää ideoita, mutten millään saanut sitä toteutettua. Olisin laittanut sähkövalot kulkemaan ikkunan välistä, mutta ikkuna osoittautui niin tiiviiksi, että en uskaltanut sähköjohtoa litistää niin kovin. Mietin myös led-tuikkuja, mutta koska niiden paloaika on vain muutama vuorokausi kerrallaan, sekään ei olisi ollut järkevää koska ikkunaa olisi saanut koko ajan availla ja vaihdella paristoja...
Saatan kyllä esim. jouluyöksi laittaa led-kynttilän ikkunan väliin ja lisäillä vielä jotain kivaa tuonne, kuvaan sen sitten aikanaan:-)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömän suloinen ikkuna!

Anonyymi kirjoitti...

Hitsinpimpulat. Sen lisäksi, että joutuu jännittämään sukkien sopivuutta alkaa pikkuhiljaa jännittää onko posti hukannut paketin matkalle.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihana ikkunan väli. Kiva idea.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihana ikkunan väli. Kiva idea.
T. Eija

Sirutuuli kirjoitti...

Voi, miten suloinen ja ihana idea laittaa ikkunan väliin minimaisema! Tätä voisin matkia, jos vain sallit :) Ja joskus ehdin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistavan ihana! Jos tuo ei tuo fiiliksiä joulunodotukseen, niin ei sitten mikään!

-maria- kirjoitti...

Ihana asetelma!

Pia Nore kirjoitti...

anonyymi: jos kyse on kipakan jouluvaihto-paketista, niin se on kyllä tullut postiin saakka, mutten ole vielä päässyt sitä postista hakemaan:-)

Matleena kirjoitti...

Onpa kerrassaan ihanan jouluinen! Sinä se osaat ja jaksat tehdä monenlaista kaunist!.

Soile kirjoitti...

Kirjainta pyysit, kirjaimen saat:

vesihiisi sihisi hississä eli S.

Kirsi kirjoitti...

Ihana ikkuna.

Sukat on ihanat ja juuri minulle tehdyt. En enää suostu muita käyttämään. Onko lanka muuten konepestävää, etten vahingossa huovuta sukkia?

ihanasonja kirjoitti...

Oi, tuo maisema on älyttömän ihana! Katselin jo omaa ikkunanrakoa, josko sinnekin mahtuisi jotain pientä... Enpä taida uskaltaa, tuntuu, että meillä mies ei ymmärtäisi :)