torstaina, joulukuuta 11, 2008

Piparitalo

Mikähän siinä on, että aina katselen ennen piparitalon leipomista muiden tekemiä ihania taloja ja etsin uusia ideoita, mutta sitten kuitenkin taloistani tulee joka vuosi aika samannäköisiä?;-)

Näin ihania löysin tänä vuonna:
sinivalkoinen talo, linnan kokoinen, värikäs, nukkekotimainen, talo pihan kera, kiva suolakeksiaita talon ympärillä ja vaikka mitä ihania! Kaavoja kokeilunhaluisille löysin myös täältä.

Minun tekeleeni on nyt koristettu ja huomenna on harjannostajaiset:-)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam, näyttää hyvältä. Itse olen joskus vuosia sitten tehnyt piparitalon. Silloin mielestäni koristelin sen vasta valmiina, mutta tuohan on paljon fiksumpaa. :D

Niina kirjoitti...

Kiitos inspiraatiolinkeistä!!! =)
Sieltä heti löytyi huomiselle sopivaa tekemistä tyttöjen kanssa- tosiaan taikinasta voi tehdä muutakin kuin taloja ja muumitaloja..!
Kivan näköinen talo sinulla tulossa!

Tiina kirjoitti...

Upea postaus, kiitos! Aion opetella kyllä jossain vaiheessa tekemään piparkakkutaloja, lapsena meillä ei sellaista ollut.s

Pibu ja Tinde kirjoitti...

Meillä on tehty tänävuonna piparitaloja kyllästymiseen asti; yksi jättikokoinen, 2 normaalia, yksi koirankoppi ja yksi ulkohuussi. Pibu ilmoitti että riitti tälle vuodelle. talojen koristelu on vielä mukavaa, mutta se kokoaminen...en ole ikinä välttynyt palovammoitta. Siksi se onkin Pibun homma :). Koitahan sinäkin varoa näppejäsi!

Mukavaa joulunodotusta!
Tinde

Pia Tuononen kirjoitti...

Vinkiksi palaville sormille talojen liimauksessa: kertakäyttöiset kumikäsineet on tosi hyvät! Ei pala sormet!