perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Pari uutta pikkuneuletta

Ihan kuin ihan välttelisin lapasten tekoa nyt kun on lapaskuu ;-) siispä kaksi päähinettä valmiina:


Karkauspäivän pipo
Malli: oma
Lanka: Novita Fiesta, hieman alle 100 g
Puikot: 6 mm
Neulomisaika: noin 2 tuntia
Muuta: Tämä on menossa myyntiin, sain kasan Fiestoja joista pitäisi tehdä pipo+kaulaliina-settejä. Nyt pitäisi vielä kehitellä joku kiva huivimalli johon riittäisi 100 g lankaa, sillä kutakin Fiestan väriä on 2 kerää...

Toinen päähine on pois puikoilta vaikkei ihan vielä valmis olekaan, eli siitä on tulossa kissakorvapipo, sydänpipon nimellä niitä tein jossain vaiheessa. Eli vuoritus puuttuu, ja ajattelin että voisin tehdä vielä muutaman lisää ja vuorittaa sitten kaikki samalla. Tykkään laittaa näihin lasten päähineisiin vuorin, koska vaikka sen ompelu vie vähän aikaa, niin lasta pukiessa se vaiva tulee takaisin: jos joka kerta lasta pukiessa muuten joutuisin pukemaan ensin kypärämyssyn ja sitten vielä toisen päähineen, ajansäästö vuorittamalla on huima;-)!! Ja ennen kaikkea se vaiva, jonka voi poistaa jos voi lapselle pukea kahden päähineen sijasta yhden päähineen! (kaikki uhmaikäisiä pukeneet ymmärtänevät asian...;-))

Laitan päähineen tarkemmat tiedot kun se on kokonaan valmis, mutta mainittakoon että lanka on Novitan Lauraa, jota oli ihan pakko omalle pikku Lauralleni ostaa;-) Ja värikin on toppapuvun kanssa ihan nappiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pipo. Tai siis molemmat. Hitsi, että sä kehittelet tosi hyviä malleja. Onnea niistä ja kiitos, että julkaiset niitä meidän muidenkin käyttöön! Monta olen jo tehnyt (tai öh, aloittanut ainakin...) ja monta on to-do-listallani!