maanantaina, elokuuta 31, 2015

Käpäläsukat

Muutaman kerran netissä surffaillessa bongasin tassusukkia ja kun ne vaan näytti niin söpöiltä, oli ihan pakko itsekin sortua Novitan aika kalliiseen Viidakko-lankaan.

Tässä nämä tassut, jotka nykyisin on meillä aika kovassa käytössä:Käpälät (Ravelryssä)
Malli: idea netistä, en tiedä kenen alkuperäinen idea on
Lanka: Novita 7 veljestä Viidakko ja valkoinen ja musta
Puikot: 3,5 mm

Mallihan on hyvin helppo kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sukat on ihan perussukat, kärkikävennusten alkaessa vain vaihdetaan väriksi valkoinen. Lopuksi kirjotaan mustalla nuo varvaskuviot, vai onko ne kynnet...Vaivaa enemmänkin minulla oli siinä, kun Viidakko-lanka meinasi koko ajan tehdä ärsyttäviä suuria "värilätäköitä", jotka ei yhtään näyttäneet siltä miltä piti. Siispä kerin langan kahdelle kerälle ja sitten neuloin molemmilta keriltä vähän vaihdellen yhtä ja kahta kerrosta jotta kuviosta tuli kiva. Välillä piti jopa muutama kerros heittää ihan kirjoneuleen puolellekin kun ei muuten mitenkään pystynyt välttämään liian isoja värialueita (johtui varman pienestä silmukkamäärästä). 

Mutta muuten nopeat ja kivat sukat neuloa. Ja oikeasti poika tykkää kun hänellä on hurrrjat käpälät ;-)

Tässä vähän huonompi kuva muuten, mutta sukkien oikea väri näkyy parhaiten. Kellertävä on aika voimakas ja siksi nätti!2 kommenttia:

Zophie kirjoitti...

Haluaisin haastaa sinut mukaan Liebster Award haasteeseen, jonka tarkoituksena on lisätä lukijoita muiden haasteeseen osallistuvien välityksellä. Lisätietoja löydät blogistani. Ystävällisin terveisin Pia Kavén aka Zophie, 50 Shades of Wool -blogista. Lisätietoja löydät blogipostauksestani http://50shadesofwool.blogspot.com/2015/08/liebster-award-haaste.html

kosotäti kirjoitti...

Jo on hauskat sukat, nuo kyllä houkuttaa hiipimään hiljaa tai juoksemaan lujaa :)