tiistaina, joulukuuta 01, 2015

Piparikortteja ja piparitaloja

On taas se aika vuodesta kun hetkeksi laitetaan puikot syrjään ja leivotaan oikein urakalla! Tällä kertaa päähäni pälkähti idea ns. piparikorteista. Niitä ei siis ole tarkoitus lähettää, mutta ne ovat vähän kuin joulukortteja muodoltaan. Tai postikortteja. Tai tauluja. Ihan miten vain. Helppoja tehdäkin! 
Niistä tuli vähän niin kuin piparitalojen korvikkeita , kun piparitalot kuitenkin on vähän haastavampia tehdä ja etenkin kuljettaa. 

Yritin googletella löytyykö tuollaisia, kun tuntui että kyllähän nyt joku sellaisen on jo keksinyt. Mutten löytänyt. Vai enkö vaan osannut etsiä oikealla hakusanalla :-)


Paketoin "piparikortit" sellofaanipusseihin, koska tuo satsi lähtee koulun myyjäisiin leirikoulukassaa kasvattamaan :-)Ja teinhän minä pikkutalojakin muutaman. Myyjäisiin nekin ovat menossa. Omille muksuille pitäisi vielä tehdä joku isompi rakennus. Toiveena olisi kuulemma rautatieasema, etenkin kun junafriikki poikamme sattui näkemään Terhin aseman. Ja kyllä itsekin innostuin kivimies-ideasta niin että jotain vastaavaa tekisi mieli kokeilla :-)3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Hauska idea nuo piparikortit ja miten sopia pieniä mökkejä.

intsu kirjoitti...

Kyllä kivoja piparikortteja! Ja nuo piparitalot niin,niin söpöjä! Sun blogisikin on niin ihana ja käyn täällä usein kurkkimassa. Mun vaan pitäis parantaa tapani ja jättää kommenttejakin.

Kankuritar kirjoitti...

Ihanan näköisiä kortteja ja mökkejä! Tekisi ihan mieli maistaa.....