keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Hyvää Juhannusta!

Meriteemainen testisukkani on edennyt nyt varteen saakka ja johan siellä näkyy majakkarivi. Vai näyttääkö ne majakoilta? Vai kuvittelenko vain?


Nuo meri-sukat on edeneet ihan kivasti , mutta aina ei mene ihan niin kuin Strömsössä...

Aloitin toisiakin kirjoneulesukkia, ajatuksena jotenkin kesämökkiteemaa. Ensin piti olla aurinkorivi, vaikka sitten ihan keskiyön aurinkoja, sitten kuusia ja lopuksi tietty niitä punamultaisia mökkejä. Mutta ei vaan näytä hyvältä ;-(Auringot on mitä on. No, ei ne ainakaan auringoilta näytä! Kuuset nyt on ihan ok, mutta kesämökit näyttää muffineilta. Pöh. Ei siis aina mene ihan hyvin täälläkään puikoilla. Purkuun meni. Enkä nyt ihan heti mökkisukkia neulo. Tai eihän sitä koskaan tiedä... ;-)

Mutta vietetään nyt juhannus kuitenkin ensin. Hyvää juhannusta kaikille!!
3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Kyllä majakat näyttää majakoilta, upeat noista sukista tulee.
Oikein mukavaa juhannusta

Marle kirjoitti...

Ihan on majakan näköisiä, joten jatka ihmeessä. Jos mökkejä alat purkamaan, tee uusista yhden silmukan verran leveämpiä, niin saat niihin ikkunat! Ei näytä yhtään muffineilta sen jälkeen. Edellisen postauksen luonnosvihkosi sivun piirustukset ovat just sitä mitä ajattelen kesältä. Ihanan merellistä. Olet taitava piirtäjä.

Omppumato kirjoitti...

Ihanat sukat tulossa :).

Kukkaisniityt kuin keijusen tukkaa, sammalmättäät kuin pehmyttä nukkaa. On korkean korkea taivaankaari, taikaa on täynnä yö minttumaarin. Hyvää juhannusta!