maanantaina, heinäkuuta 04, 2016

Sadepäivän huvit

Puikoilla oleva palmikkoneuleeni on edennyt hitaanlaisesti. Tarkoitus oli saada se valmiiksi matkavaatteeksi, mutta ehkä säät onkin matkakohteessani niin lämpimät ettei sitä edes siellä mukana tarvitse. Se saa siis rauhassa edetä hitaasti :-)

Neulomisen sijaan päätin tänään sadepäivänä kaivaa ompelukoneen esiin ja ommella muutaman puseron matkavaatteiksi. Koko päivä näiden parissa pyörähtikin, mutta oikeastaan oli oikein mukava ommella kun sade ropisi ikkunaan (koko päivän!)  :-)

Tähän ekaan löytyi kaava Suuresta Käsityölehdestä 3/2014, tosin muokkasin tätä(kin) niin paljon ettei siitä kauheasti taida muille olla iloa. Hihoihin olisi kuulunut tampit niin että hiha olisi kääritty muutaman kerran taitokselle. Mutta kun kokeilin niin olikin kivempi ilman niitä tamppeja. Vaikka olinkin jo ehtinyt ommella ne valmiiksi. Tuli kiva pusero ja ompelukin oli helppoa, vaikken mikään konkari olekaan ompelukoneen kanssa.


Tämä toinen on itse piirretty kaava, omasta vanhasta suosikkipuserosta. Tykkään tästäkin. Olen siis hyvin tyytyväinen molempiin. Valmis kaava toimi hyvin ja itsepiirretty samoin :-)


Ja sitten kun on ollut koko päivän sisällä, pitää toki vähän ulkoiluttaa itseään ja lapsia myös. Lapsilla oli ulkona ihan yhtä kivaa kuin aurinkoisellakin säällä - lätäköistä on kuulemma niin kivaa kerätä vettä ämpäriin:1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Mukavan näköiset puserot.