torstaina, tammikuuta 05, 2017

Joulun lahjakortteja

Kylläpä se aika vaan vierähtää nopeasti, olettekohan te lukijat jo kadonneet kokonaan kun en ole päivittänyt blogia pitkään aikaan?

Olen kyllä edelleen koko ajan neulonut enemmän tai vähemmän, mutta kurssin aloittaminen lokakuun alussa onkin vienyt niin paljon aikaa ja energiaa että olen ehtinyt keskittyä blogiin harmillisen vähän.

Mutta parannetaanpa tilannetta :-)

Onneksi olen Ravelryyn päivittänyt valmistuneita neuleita ainakin josssain määrin - se on kyllä oikeasti hyvä paikka tarkistaa mitä on neulonut ja milloin. Ja jos etsii vaikka omista kotikansioista kuvia jostain tietystä neuleesta, on paljon helpompi löytää kuva kun Ravelrystä voi tarkistaa minä vuonna neule on valmistunut!

Mutta katsotaanpa mitä olen neulonut joulukuussa. Joululahjoiksi oli tarkoitus perinteisesti neuloa villasukkia mutta aika ei vaan riittänyt siihen. Mutta joulun alla sain ahaa-elämyksen kun en halunnut kiireessä urakalla neuloa.

Tein saajalle lahjakortin tapaisen kortin, jossa kerroin että neulon saajalle villasukat tammikuun aikana ja liitin mukaan pätkät langoista, joista saaja saa valita mieleiset värit sukkiinsa. Värit oli siis valittu oman lankavarastoni väreistä.Lapset tuntuivat tykkäävän ideasta kovasti ja kyllä vaan tuo puolisokin oman korttinsa on palauttanut ;-) Tyttären sukat valmistuivatkin jo tässä tammikuun ekalla viikolla. Mukavaa oli se ettei minun tarvinnut kiirehtiä neulomisessa vaan sain nauttia ja neuloa rauhassa ja saaja sai mieluisan väriset sukat. Kaikki on siis tyytyväisiä :-)

Tytär valitsi kirkkaita värejä ja lopputulos miellytti sekä minua että tytärtä. Väriterapiaa kerrakseen! :-)


Värikkäät joululahjasukat
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä, eri värejä
Puikot: 3,5 mm


Lisää sukkaesittelyitä luvassa seuraavissa päivityksissä :-)

3 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Minustakin nuo ovat hyvät värit.

Susanna kirjoitti...

Tosi hyvä idea tuo lahjakortti! ja hienot tuli sukistakin! :)

Ricchan kirjoitti...

Ihana lahjontatapa tuo lahjakortti~! ^__^ Saattaa olla, että lainaan ideaasi ensi vuodelle.