tiistaina, tammikuuta 24, 2017

Junapaita

Välillä aina rohkaistun tekemään lapsille vaatteita kankaastakin. Ompelukone kun ei ole koskaan ollut minulle se paras työväline, niin lopputulos jännittää joka kerta edelleen.

Nyt bongasin Eurokankaasta niin sopivaa junakangasta, että oli ihan pakko ostaa sitä yhden paidan verran. Juniori kun on junafriikki, niin kaikenlaiset juniin liittyvät jutut osuvat helposti silmiin. Kankaissa harvemmin tulee vastaan näin hienoja, myyjänkin kanssa ihmeteltiin että miksi aina pojille on autoja kun pojat kyllä tykkäävät muistakin kulkuneuvoista. Ja meillä etenkin nuo julkiset liikennevälineet on pop (junat, bussit, ratikat ja metro).

Ostin kangasta yhteen paitaan tarvittavan määrän, mutta kotona aloin miettiä että olisiko tyylikkäämpää jos koko paita ei olisikan samaa kangasta. Kävinpä sitten ostamassa sopivaa yksiväristä trikoota josta ompelin hihat. Ja olen kyllä sitä mieltä että pärempi niin. Ja kaiken lisäksi kangasta jäi sen verran että kesäksi siitä saa vaikka t-paidan tai vaikka toisen tällaisen samanlaisenkin.


Lähikuvassa näkyy miten hienoja junien kuvat on!


Eurokankaasa tuntui olevan tosi laaja valikoima kaikkia kivoja trikookankaita ja kyselin että olisiko mitään missä olisi luistinaiheista kuviota (tytön paitaa varten), mutta ihme ja kumma eipä vaan ole. Luulisi ettei se niin harvinainen aihe ole, mutta vaan jääkiekkoaihetta olisi löytynyt. No, luistinkuvoita odotellessa :-)


2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Hei!Visiteeraan ensimmäistä kertaa sivuillasi ja voi mitä kaikkea löysinkään.Palatessani vien linkkisi omaan sivupalkkiini ja tulen varmasti pian uudelleen.Terv. famu "Varrelta virran"

A kirjoitti...

Hieno paita. Tuosta kankaasta tulisi kiva syntymäpäivälahja toukokuuksi pojanpojalle, isä kun on veturinkuljettaja.