tiistaina, syyskuuta 25, 2018

Neulomistauko

Nyt sitten neulominen jumittuikin heti alkuunsa juuri kun bloggaaminen pääsi vauhtiin. Muutama päivä sitten ampiainen otti ja pisti käteeni oikein kunnolla, eikä ollut mikään pieni ampiainen, kai joku kuningatar kun oli niin iso! Ja kyllä sattui!

Eikä nyt sitten neulominen tunnu ollenkaan kivalta. Pitää siis pitää vähän taukoa neulomisessa. Puikoilla on kyllä odottamassa yhdet lapaset ja sukatkin, voisinkin niitä esitellä kunhan saan kuvattua ne.

Tässä kuitenkin yhdet sukat, jotka on jo jokin aikaa sitten neulottu.Siniset sukat
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm

Näitä oli kiva ja nopea neuloa kun tuossa oli tuo yksivärinen osuus keskellä. Sen verran kuitenkin kirjoneuletta että mielenkiinto säilyi. Ja sininenhän on suosikkivärini, vaikkei nämä kyllä itselleni tulleetkään. Tykkään tykkään!2 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Minua pisti kesällä ihan normaalinkokoinen ampiainen keskisormeen. Viikon ajan tuntui. Minulla sattui olemaan kirkkaansiniset shortsit jalassa. Sininen väri tuntuu kiinnostavan ampiaisia. Jos ensi kesänä on helle, niin muistan kyllä kartaa sinistä väriä.

Kolme väriä riittää näköjään saamaan aikaan elävän kirjoneulepinnan.

Anonyymi kirjoitti...

Nätit sukat.

Minua kesällä pisti myös ampianen kolme kertaa, ymmärrän hyvin ettei silloin tehdä mitä mieli tekisi.
Melkoisen voimakasta myrkkyä kyllä iskevät.

Toisella kerralla olin jättänyt lenkkarini terassille kuivamaan ja en arvannut ampparin mennen kenkään. Ehdin muutaman metrin kävellä ja sitten tuli isku isoon varpaaseen!
Edellinen pistokohta oli kuin limppu käsivarressa toista viikkoa. Päätin auttaa varpaan ja jalan toipumista kun ei enää kengät mennet jalkaan ja otin kortisonitabletteja vähän enemmän kuin normaali päivääni kuuluu. Kyllä jalka normalisoituu paljon nopeammin, ampikyyhän sisältää myös kortisonia. Tietenkin on henkilökohtainen asia haluaako lääkkeitä ottaa.