sunnuntaina, syyskuuta 16, 2018

Pitkät kirjoneulesukat


Tässä ne nyt ovat: viimeisin "isoin" neuleeni. Itse asiassa neuloin näitä jo viime keväänä kun tiesin ja aavistelin,  että tytär tahtoo syksyllä pitkät kirjoneulesukat.

Viime talvena hän käytti 7 veikan paksuisia pitkiä kirjoneulesukkia, mutta totesi että ne oli vähän turhan paksut. Siispä helteisen toukokuun  aikana neuloin nämä valmiiksi syksyä odottamaan. Ja kyllä ne taisivat aika mieluisat olla kun heti aamujen viiletessä pääsivät käyttöön :-)
Sinisenkirjavat sukat
Malli: oma
Lanka: Novita Nalle ja muita samanpaksuisia lankoja
Puikot: 3 mm


Näitä oli niin ihana neuloa, tykkään niin neuloa kirjoneuleita ja juuri niin että neuloessa kuviot ja värit muotoutuvat eikä aloittaessa tiedä yhtään millainen neuleesta tulee. Toisen sukan neulominenkaan ei tunnut silti tylsältä, koska sitä voi sitten taas neuloa "aivottomasti" kun kuviot ja värit on jo valmiiksi mietitty ja voi vaan toistaa valmista mallia :-)

Vielä sen verran blogista, että tämä säilyy edelleen suht samanlaisena, tosin neuleiden välillä saattaa vilahdella muitakin  käden töitä.  Olen kevään ja kesän aikana alkanut taas enemmän piirrellä ja maalailla, joten niitäkin kuvia täällä välillä näkyy, enemmän tai vähemmän.


5 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta ja käsitöistäsi. Montako silmukkaa yleensä luot aikuisen sukkia varten, kun käytät Nalle-lankaa ja monellako jaollisia
nuo kuviosi ovat? Varmasti ovat tyttären mieleen.

Pia Nore kirjoitti...

Piri: Näissä sukissa (jotka on ihan aikuisen kokoa) on silmukoita alussa 72. Siitä sitten kaventelen vähitellen.

Lissu kirjoitti...

Huippu kaunis malli ja värit! Haluaisin tehdä samanlaiset, mutta värinvaihto ei tule nätisti. Teenpä sitten vain yhdellä värillä.

Lankakeiju kirjoitti...

Kauniit sukat! Väritkin ovat niin ihanan harmooniset.

Matleena kirjoitti...

Tosi kauniit sukat! :)