torstaina, tammikuuta 24, 2013

Paperia ja paljetteja

Paperiviikot jatkuvat koulussa ja nyt on vuorossa paperimassalla työskentely. Mutta enpäs näytä niitä juttuja vielä  kun ovat ihan keskeneräisiä (eikä edes tiedä onnistuvatko vaiko eivät). 

Tässä kuitenkin jotain näytettävää: viime viikolla tehtyjä vesileimapapereita. Kiva ja helppo tekniikka ja onnistuinkin siinä ihan hyvin:-)

Tein isoon arkkiin kahta eri kuva-aihetta, joista voi sitten leikata vaikka korttiin sopivan kuvan, tässä tulppaanikuvio ja merihevoskuvio. Kuviot jäävät hieman koholle:
Valoa vasten kuviot näkyvät eri tavalla:Ja tässä alusta jolla kuviot tehtiin. Tämä verkkomainen levy siis laitettiin paperiviiran päälle ennen kuin arkkimassa nostettiin viiraan. Oranssit kuviot on leikattu wiledasta (on muuten tosi kätevä materiaali leikata!).


Ja olenhan minä toki neulonutkin! Lankahyllyissä on ollut lankoja poistomyynnissä ja sieltä bongasin Novitan Crystalia. Juuri tytön asuun sopiva väri ja tiesin myös, että paljettien kimalle kelpaa paremmin kuin hyvin:-) Niitä onkin nyt ihailtu jo muutamana aamuna kouluun mennessä!Kimallemyssy
Malli: Toasty topper mukailluilla silmukkamäärillä
Lanka: Novita Crystal, 1,5 kerää
Puikot: 7 mm (olisi voinut olla paksummatkin mutta halusin tiiviin pipon)
Myssy on tosi lämmin jo sellaisenaan, mutta koska kuulemma paljetit tuntuvat pahalta sisäpuolella, piti laittaa vuori. Se on jo tuttua puuhaa, joten ompelin sellaisen vielä tähän myssyyn. Ei pääse pakkanen päätä kylmentämään:-)2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tosi kaunista paperia.
Myssy kimalteineenon varmasti tytön mieleen. Myssyn malli on hyvä.

KristiinaS kirjoitti...

On se jännä juttu miten pienikin kimallus kiinnostaa tyttöjä. Täytyy sen jossain perimässä olla.
Kaunis paperi:)