torstaina, tammikuuta 10, 2013

Vuosikatselmus

Vuoden vaihtuessa on aina kiva katsella mitä onkaan tullut tehtyä edellisenä vuonna ja tässä koosteena viime vuonna neulomani jutut. En ole niin innokas tilastoihminen että haluaisin laskea kuinka monet sukat olen neulonut tai vastaavaa, etenkin kun olen ainakin muutamat muutkin sukat neulonut kuin mitä tuossa on. Aina niitä perussukkia tulee neulottua niin ettei niitä kaikkia bloggaa tai kuvaa. Siksi vain kuvakoosteena viime vuoden neuleet

Mutta tuosta kuvakoostesta näkee vähän mitä olen neulonut ja vaikka sitä mitä värimaailmaa olen neulonut! Kylmiä sävyjä, sinisiä ja violetteja on runsaammin. Ja edelleen lasten myssyt taitavat olla mulle se ykkösjuttu neuleissa. Niitä on kiva suunnitella:-)

Itselle ei ole tullut montaa puseroa neulottua, ja tylsää oli huomata että noissa kaikissa kuvissa joissa esittelen omaa puseroa/yläosaa, minulla on käsi samalla tavalla vyötäröllä;-) Pitäisiköhän vaihtaa kuvausasentoa?;-)

Tälle vuodelle ei ole kovin erikoisia neulesuunnitelmia. Aion edelleen suunnitella neuleita ja pitkästä aikaa olisi kiva saada suunniteltua uusi kolmiomainen pitsihuivimalli. Sitä voisi alkaa pyöritellä mielessä kunhan saan nämä nykyiset jutut jollain tavalla valmiiksi.

Mutta muitakin kädetaitoja aion tänä vuonna tehdä ja mielellään kokeilla paljon kaikkea uuttakin:-) Siitä pääsemmekin aasinsiltaa pitkin takaisin koulujuttuihin....

Koulussa on nyt päästy tekemään paperia ja tässä muutama kuva tältä viikolta:Näitä ei ole vielä kumottu alustalleen, koska oli helpompi kuvata ne tässä vaiheessaan. Näissä on kierrätyspaperimassa otettu seulaan, kuivattu hieman sienellä alapuolelta ja sitten aseteltu noita lehtiä (kuivattuja ja litistettyjä) koristeeksi. Seuraava vaihe on siis alustalle kumoaminen (kuivumaan).

Paperia on ihana koristella eri tavoin massana, nämä pääsevät korttimateriaaleiksi. Eli leikkaan/revin noista kortteihin sopivankokoisia kohtia ja lehdet ovat siis kortin kuvina. Tein monta muutakin arkkia, mutta niistä en vielä ehtinyt räpsäistä kuvia. Niistä muista sitten kuvia myöhemmin!

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Paljon ihania neuleita koosteessa, olet tosi tuottelias!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita ja paljon! Ihanan värikästä, tykkään varsinkin kaikista kirjoneulejutskista ja tuosta vihreestä ponchopaidasta, olikos se sun oma malli? Kirjoin sun ohjeella Angry Birdsit siskonpojan sukkiin nyt jouluksi, kiitos ohjeesta :) Mukavaa alkanutta vuotta, sun blogia on kiva seurata! Terkuin Teija

Pia Tuononen kirjoitti...

anonyymi: Vihreä ponchopaita on oma ohje, siihenkin oli tarkoitus kirjoittaa ohje, mutta ei vaan ole ehtinyt. Harmi!
Kiva jos tykkäät neuleistani:-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos monesta hyödyllisestä vinkistä, olen uskollinen blogisi seuraaja. Koosteestasikin näkee että olet todellinen kädentaitaja, ja osaat käyttää malleissasi omaa luovuutta hyväksi.
Hyvää jatkoa edelleenkin ! T. Toini