tiistaina, helmikuuta 05, 2013

Pipot laatikkoon

Pipokauden jälkeen oli vaihteeksi kiva ottaa sukkapuikot esille ja neuloa jotain ihan muuta kuin myssyjä samalla mallilla... Kertyihän noita mallikappaleita muuten aika monta:Ensin neuloin juniorille pienet ns. sateenkaarisukat Zauberballista, hän kun aina otti sisarensa sukat käyttöön (mitkä myös olivat ihan liian isot). Mutta kun ne oli niin mieluisan väriset;-) Näitä on käytetty nyt muutama päivä ja ihmettelen kyllä miten ne on jo noin nyppyiset!! Niitä on käytetty vain unisukkina, joten ei niitä ole edes kovin montaa tuntia kaiken kaikkiaan jalassa pidetty. Onko Zauberballin taso laskenut??Seuraavaksi teki mieli pyöritellä jotain uutta kirjoneulelapasmallia, mutta taisin kuitenkin keksiä pyörän uudelleen. Tai ainakin tuo malli tuntuu ihan siltä että olen sen jossain nähnyt. En löytänyt Ravelrystä, mutta varmaan tuo on jo keksitty. Kertokaa ihmeessä jos se on jonkun malli?!

Lapasiin yksi toinenkin malli on mielessä, mutta muutaman kokeilun jälkeen huomasin, ettei se sovi noihin väreihin. Toiset lapaset pääsee siis kokeiluun heti näiden jälkeen, :-)

3 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Olen joskus vuosia sitten tehnyt tuollaista kirjoneuletta lapasiin. Joskus 70-80 lukujen taitteella.

Pia Tuononen kirjoitti...

Sittenhän se on uusretroa;-)

KristiinaS kirjoitti...

En muista mikä lanka mutta maineeltaan hyvälaatuista, unisukkina oli samanlailla pian kulahtanut niin mulle kommentoitiin: juokset paljon unissasi;) Ehkä se on salaperäinen syy lapsenkin sukkien nyppääntymiseen.