torstaina, maaliskuuta 07, 2013

Pieniä juttuja tekeillä

En ole suinkaan lopettanut bloggaamista, on vain ollut niin paljon käsitöitä vireillä ettei ole ehtinyt blogata;-) Ja talvilomallakin tuli käväistyä - neuleiden kera kyllä.

Loman aikana valmistui pienen tytön kauluri. Omalla mallilla neulottu ja mielestäni siitä tuli kiva ja lämmin asuste.
Kauluri
Malli: oma
Lanka: Debbie Bliss Rialto, fuksianpunainen
Puikot: 4 mm


Aloitin myös lomalla sukat itsevärjäämästä langasta. Tykkään käyttää "rinsessakuviota" sukkien päällä. Se on tosi nätti kuvio ja aikaansaa sukkien hyvän istuvuuden. Allaolevassa kuvassa ei langan väri näy kovin hyvin, väri on oikeasti enemmän violetti. Mutta kuvaan sukat paremmin sitten kun ne on valmiit.

Sukan alla näkyy itsepainettuja kuvioita. Tällä viikolla koulussa alkoi kankaanpainanta ja tein tällä kertaa ihan itsepiirrettyjä kuvioita. Ei sitten tarvitse miettiä tekijänoikeusjuttuja jos ja kun niistä kankaista jotain tekee myytäväksikin. Kai olen sanonut miten kovasti tykkään kankaanpainannasta!? :-)


Tein kaksi erilaista kuviota isolle seulalle, näitä sienikuvioita ja kukkasia, jotka ei nyt tässä kuvassa näy. Tässä olen ihan vaan kokeillut seulaa kankaanpalalle. Mutta ideoita on kyllä valmiina odottamassa esim. kasseihin ja pussukoihin;-) Kankaanpainanta onneksi jatkuu vielä ensi viikon!2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera. Ihanan värinen kauluri ja sukistakin tulee kauniit, mutta eniten viehätti tuo sienikuvio jonka olet painanut.

Unknown kirjoitti...

Aivan ihania on kyllä nuo sienet. Ja kaulurikin on kauniin näköinen ja värinen.