keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

50 000 kävijää!!

Huomasin omaksikin hämmästyksekseni että 50 000. kävijän raja alkaa olla lähellä - huimaa!! Ja tietty sen kunniaksi on ihan pakko pitää arpajaiset. Mukana olet jos laitat kommentin tähän postaukseen, ja jos haluat laitapa tietoa siitä miten tätä blogia voisi parantaa! Vielä jos haluat, lisääpä lempivärisi, niin palkinto on ehkä sitten mieluisampi:-) Aikaa on reilu viikko, eli arvon voittajan perjantaina 27.4. klo 12.00

Lisäksi se, kuka onnistuu bongaamaan tuon tasaluvun 50 000, saa oman palkintonsa eli jos osut sivulle juuri sillä lukemalla, laitapa infoa!

110 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että sulla on ollut noin paljon vierailijoita. Onneksi olkoon! Itse käyn täällä aina, kun päivität. En osaa selittää, mutta jotenkin musta tuntuu, että olemme samalla aaltopituudella. Ihailen myös luovuuttasi; itse en uskalla tehdä oikein mitään ilman ohjetta. Luultavasti osaisinkin, mutta en vaan uskalla.

villaa ylle kirjoitti...

Enpä keksi parannettavaa:) Kiva nähdä itsesunniteltuja mallejasi, kun minulla ei ole suunnittelijanlahjoja ollenkaan. Lämminhenkinen ja inspiroiva blogi, juuri sitä mitä blogeista etsin. Monica

Anonyymi kirjoitti...

käyn täällä useinkin! Mukana arvonnassa. =)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas paljon arvontoja liikkeellä tällä hetkellä... :) En osaa sanoa mitään parannusehdotuksia, koska pidän blogistasi paljon juuri tälläisenä. Ja jos lempiväriä pitäs sanoa, niin sanoisin oliivin vihreä (se miellyttää just nyt eniten :).

KirsiJ kirjoitti...

Täällä ensimmäinen ilmoittautuja hei.
Blogisi on kaunis ja rauhallinen ulkonäöltään ollut koko ajan, vaikka olet usein vaihtanut pohjaa. Kuvatkin ovat hyvin onnistuneita. Ei moitteita.
Lempivärini on sininen ja vihreä ja roosa ja luonnonvalkoinen.
Bongausluku: 49748

Anonyymi kirjoitti...

pitkästä aikaa ehdin mukaan arvontaan, viime aikoina on kaikki arvonnat menny sivu suun. Ehdin viettää liian vähän aikaa blogien parissa :(

Blogissasi on kiva vierailla ja ihastelen aina kauniita neuleitasi, olet taitava käsityöläinen! :) (pitäis jättää kommentteja useammin, mutta laiska kun olen...)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä parannettavaa löydy, jokainenhan tekee itsensä näköisen blogin.
Arvontaan mukaan, totta ihmeessä! Ja sinistä..... Onnea lukemista!

katjaii kirjoitti...

Moikka!
olikohan tuossa 49779 tjsp...
Eipä tässä kai sen ihmeempiä, aina käyn kun Blogilista kertoo päivityksen tulleen ja aina on jotain kivaa. :)
Lempiväreissä on nyt menossa sininen/violetti kausi.

Anonyymi kirjoitti...

Minä en myöskään osaa sanoa parannusehdotuksia koska pidän blogistasi juuri tälläisenä. Tekstisi on helppolukuista ja kuvat ihania. Itsekeksimät neuleet on mansikka kakun päällä ; )
Lempivärini on tällähetkellä punaisen eri sävyt.

Anonyymi kirjoitti...

Mukana ollaan! :o) Käyn täällä niin usein kuin päivität, eikä kyllä tule mieleen mitään parannusehdotuksia!

Ja se on mukava juttu, että blogiisi voi kommentoida myös vuodatuksen blogeista. Olen huomannut, että aika moneen blogiin voi kommentoida ainoastaan bloggerin tunnuksilla!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, onnea!

Jos on yhtään nettinikkarin vikaa, vois ehkä kattella sillä silmällä tätä pohjaa? Mutta toisaalta tämä on ollut yksi suosikeistani Bloggerin valmispohjissa, joten ei siinäkään mitään vikaa ole! Mutta jos haluaa jotain persoonallista piristettä...

Jenni kirjoitti...

49.802. Lähellä jo... Sun blogi viehättää paitsi neuleiden, myös visuaalisen (=selkeän) ilmeen vuoksi. Jatkasamaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Ei sinulla mitään parannettavaa täällä ole, visuaalinen ilmeesi on oikein raikas ja selkeä, suunnittelet hyviä malleja ja sinulla on hyviä valokuvia. Jutuissakaan ei ole mitään vikaa. Jos en joka kerta jätä kehuvaa kommenttia kun postaat, johtuu se siitä että olen laiska näpyttelemään ja ahkera neulomaan! Lempivärejäni ovat musta, ruskea ja tummanvihreä.

Anonyymi kirjoitti...

mukana arvonnassa minäkin. käyn usein täällä terveisin päivi saarinen

Anonyymi kirjoitti...

En keksi parannettavaa, mutta osaan navigoida paremmin vuodatuksessa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Minä kans mukaan arvontaan ja samalla kiittelen todella hyvästä langanpäättelyneuvosta, en muulla tavalla enää ikinä päättele lankoja =)

Pami kirjoitti...

Itsellänikin on menossa arvonta, mutta osallistutaan tännekin.

Blogissa en keksi mitään parannettavaa, luen aina kun huomaan sen päivittyvän.

Lempivärit: punainen, oranssi, keltainen, vihreä...

Anonyymi kirjoitti...

Enpä keksi minäkään mitään parannettavaa. Aina käyn kun päivittyy blogilistalle.Lemppariväri on vaaleanpunainen.

Taija K kirjoitti...

En keksi kyllä parannettavaa, tykkään jopa taustaväristäsi ;o) Neuleesi ovat myös aina kauniita. Oma lempivärini on tällä hetkellä (vaihtelee vuodenajan ja mielentilan mukaan) keväisen vihreä, juuri sellainen kuin sinulla pari postausta takaperin pitsineuleessa näytti olevan.

ihanasonja kirjoitti...

Itse suosin nykypäivänä paljon pinkkiä, niin blogin ulkoasussa kuin muutenkin. Se piristää ja tuo kesän mieleen! Mukana myös arvonnassa :D

Sini kirjoitti...

Onnea huimasta kävijäämäärästä! En keksi minäkään mitään parannettavaa. Jatka samaan malliin! Lempiväri on vihreä tai ruskea :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea isosta kävijämäärästä : )

Anonyymi kirjoitti...

Hieno blogi sulla ihan näinkin, muuttelematta. Onnea isoista kävijäluvuista! Käyn aina uusimmat päivitykset katsomassa. Turkoosi ja ruskea buumi nyt menossa lempiväreissä, ikisuosikkina on punainen.

tiinamaria kirjoitti...

Ensimmäinen osallistumiseni blogiarvontoihin :)
Pidän blogisi rauhallisesta ja selkeästä ilmeestä. Kuvat on hyvälaatuisia ja kivasti rajattuja. Se että osaat väsätä omia ohjeita on hienoa!
Mulla on vielä aika vähän kokemusta blogeista, joten mitään parannettavaa ei nyt tunnu olevan.
Lempivärit vaihtelee, tällä hetkellä ruskea, violetti ja vihreä tuntuu silmään hyvältä :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Olet yksi suosikkibloggaajistani. Parannettavaa en nyt tähän hätään keksi, kelpaa minulle ihan hyvin tällaisenaan. Väreistä pidän tummista vihreistä (kuusenvihreä, pullonvihreä, merenvihreä jne) ja fuksian punaisesta.

muoriska kirjoitti...

Niin se mittari vain näemmä raksuttaa..
Ja aina mielenkiinnolla tulee sivulle katselemaan mitäs uutta tänään :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä sellaisessa blogissa, jossa on hyvät, selkeät kuvat ja kiinnostavat tekstit, enää olisi parannettavaa! Onnittelut suuresta, ansaitusta suosiosta!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin mukaan! Parannuksi..hmm..ehkä kaipaisin hieman enemmän valokuvia? Mulla tämä on kyllä hieno tämä sinun blogisi tällaisenaankin..:)
Hih, arvonta on juuri minun synttäripäivänä, ehkä se vaikka toisi mulle onnea!
Lempiväriäkin kysyit, se taitaa olla luonnonvalkoinen juuri nyt..

Anonyymi kirjoitti...

Paha keksiä mitään parannettavaa, on jo ulkoasultaankin sellainen blogi johon on mukava tulla :)
Lempivärejä tulee koko ajan vain lisää, vielä viime vuonna vihasin turkoosia, vaan en enää..mutta violetti on ylitse muiden!

Kristel kirjoitti...

Ooh, onneksi olkoon. :) Sinun neuleblogisi oli aikoinaan muu-kuin-kaveriblogi jota aloin seurata kun blogeja lukeva kaveri vihjaisi että "tiesitkö että on neuleblogeja". :) Sinua on siis kiittäminen omasta nettineule-elämästäni!

Anonyymi kirjoitti...

Jaa empä tiedä mitä parantaa.
Käyn aina kurkimassa, kun on tullut päivityksiä ja tuleehan noita sun omia malleja ihailtua.
Väri skaala on aika laaja, mutta kaikki muut käy paitsi v.punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on mukava blogi, tykkään ihastella kättesi töitä... Käyn täällä usein. Ja lempiväri voisi olla tällä hetkellä vaikka punainen. -Sarapee

Unknown kirjoitti...

:) Onnea hurjasta vierailijamäärästä. En itse keksi parannettavaa, näin vakikävijänä voin sanoa että tänne on aina kiva tulla.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogihan on jo ihana tälläisenaan, ei mitään mutinoita! ;) Lempivärini on semmoinen meren/laivaston sininen. Onnea ison luvun johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

99 käyntiä vajaa tasaluku:) Onnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän parannettavaa keksis..... ei siis mitään! Täällä on aina kiva käydä!

uhoava gnu kirjoitti...

Minustakin on mukavaa, kun sinulla on itsesuunniteltuja malleja. Niistä saa vähintääkin vinkkiä aina, vaikka ei mallia suoraan toteuttaisikaan.
Lempivärini ovat kai vihreitä, punaisia, ruskeita. Tosin viime aikoina olen huomannut jopa huolestuttavia väri-ihastuksia itselläni..

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa!
Sinulla on mukavat sivut ja aivan upeita töitä!
Tykkään sinisestä ja vihreästä

Anonyymi kirjoitti...

Muutamaa vailla tasaluku jo!
Onnea kovasti!
Ei mitään moittimista :)

Väreistä kaikki muut käyvät mainiosti, paitsi keltainen ja vaaleanpunainen..

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon lukemasta! Käyn usein, kun olet niin ihanan ahkera päivittäjä. Lempivärejäni ovat vihreä ja ruskea.

Daalia kirjoitti...

Minäkin käyn täällä usein, vaikkein usein kommentoikaan. Pidän blogistasi (ja se on aikalailla lempivärisenikin tällä hetkellä).

Anonyymi kirjoitti...

Enpä keksi parannettavaa. Käyn täällä aina, kun päivität sivuasi. Jatka samaan malliin! 49923...

Lappis kirjoitti...

Tulin kuolaamaan tuota ruskeaa neuletakkia. Talveksi tuollainen alpakasta... mmmm...

Elina kirjoitti...

Laskurissa 49.927. Täällä myös yksi vakiolukija, joka pitää aivan erityisesti sekä vihreästä että vaaleanpunaisesta ja tahtoo mukaan arvontaan. :)

Minustakin blogiasi on hauska lukea. Kokonaisuus on selkeä ja kirjoitat mukavaan tyyliin. Itse suunnittelemasi neuleet ovat erityisen piristävää ja persoonallista mannaa, kiva nähdä blogeissa esiteltävän muutakin kuin Rogueta ja Fifiä (kivoja mallejahan nekin ovat, mutta sadan sellaisen nähtyään alkaa kaivata silmien eteen jotain muuta). :)

Anonyymi kirjoitti...

Arvonnat on aina kivoja. Ja blogisi on ihan kiva näin. Ideoita täältä saa ja nyt laitan neulatyynyni esille.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Vielä oli alle 50 000. Blogisi on yksi suosikeistani, en nyt keksi mitään paranneltavaa. Ehkä juuri tämä nykyinen pohja tuntuu tummalta silmään entisen vaalean jälkeen, mutta vihreähän on lempivärini joka tapauksessa.
:-)

Anonyymi kirjoitti...

Käyn blogissasi aina, kun se on päivitetty. Blogiin en osaa sanoa parannusehdotuksia, se on ihan mukava näin. Ihailen taitoasi suunnitella itse. Itse noudatan yleensä neuleohjetta hyvinkin tarkasti, joskus joudun pienentämään kappaleita itselleni sopivammiksi. Lempivärini on punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on kiva, ja neulomisesi tosi taidokkaita. Käyn aina kurkkaamassa josko olis tullu jotain uutta kun vaan koneelle pääsen.Lempivärini on vihreä. -Nonna-

Hasbu kirjoitti...

Mukana tietysti! Tasalukua en bongannut, nyt mittarissa 49979.

Käyn blogissasi aina kun päivität, joten miellyttää kyllä. :) Ja lempivärejä ruskea ja oranssi.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tulee käytyä usein ihastelemassa sun neuleita, liian vähän tulee kommentoitua.
Mukana arvonnassa, rouva punainen:)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tulee usein käytyä ihastelemassa neuleitasi! En myöskään keksi parannettavaa sivuillesi, näitä on mukava lukea.
Mukana arvonnassa, ruouva punainen:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan en saanut tasalukua rikki mutta lähellä on...
Minäkin pidän blogistasi ja suraan innolla neulomuksiasi.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!
Lukema täyttyi tänään ... 1036..

Anonyymi kirjoitti...

Nyt olis mittarissa se 50 000 :-)

-- kirjoitti...

oh, tasan 50000 näyttää! sulla on hieno blogi, vierailen päivittäin ja ihailen kovasti itsesuunnittelemiasi malleja.

Anonyymi kirjoitti...

mukana arvonnassa. en keksi mitään parannettava hyvä näin=)

kuka lie kirjoitti...

PAhus! 50 001 !

Ai mitä muuttaisin blogissasi?? No en mitään. Miellyttävää ja mielenkiintoista lukea.

Lempiväri? ööööööö... tykkään niin monesta väristä, helpompi kertoa mistä väreistä en tykkää: lilat ja siniset sävyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kukaan ei ole vielä kiljaissut oikeaa lukemaa ja se on jo yli seitsämällä. Mutta lähimmäs osuin ;)) Ei tosiaankaan osaa sanoa parannus ehdotuksia. Luen päivityksesi aina. Ja lempiväri... edelleen pysyn syksyn väreissä, murrettua oranssia, vihreää, keltaista

kuka lie kirjoitti...

Poista, jos tämä tulee nyt toiseen kertaan. Meillä nettiyhteys tökkii ja ei aavistustakaan lähtikö äskeinen viesti ollenkaan.
Viestin sisältö oli jotakuinkin tälläinen:

Pahus! 50 001!!

En muuttaisi blogissasi mitään. Sitä on miellyttävä ja mielenkiintoinen lukea. Vihreä taustaväri toimii oikein hyvin, teksti tulee hyvin esiin. Kuvat on hyviä ja hienoja. En siis mitään muuttaisi.
Onnea hurjista kävijämääristä!!

Lemppariväriä on vaikea valita, tykkään niin erivärisistä. Helpompi on sanoa mistä EN pidä: lilat, siniset, beiget ja harmaat sävyt.

Miimu kirjoitti...

Suosikkilistalle on päätynyt ja päivittäin käyn katsomassa. Todella mukavaa luettavaa, mitään parannettavaa ei kyllä ole.
Onnea 50 000 ylittymisestä, näytti itselleni äsken 50 011.

Miimu kirjoitti...

Käyn täällä päivittäin kurkkimassa. Mitään parannettavaa en kyllä keksi, kun ei sellaista ole.
Onnea 50 000 kävijän ylittymisestä, itselleni näytti juuri 50 011.

Laura kirjoitti...

Sinun blogi on ihana. Eikös tekstialue ollut jossain vaiheessa leveämpi, se toi ehkä vähän enemmän "tilaa". Mutta näinkin on hyvä ja rahoittava :). (Ja Saaga-kaarrokeneuleen kuvan näkeminen saa minut vieläkin mykistymään. Se on ihan mieletön!)

Laskuri oli pyörähtänyt jo 50014:ään, joten taisi tasaluku karata ohi.

Arteeni kirjoitti...

Innolla seuraan blogiasi, en keksi mitään paranneltavaa :)Onnea huimasta kävijämäärästä!

Tui kirjoitti...

Tulen aina käymään kun olet päivittänyt ja tykkään blogistasi paljon, se on selkeä ja kuitenkin persoonallinen. En keksi mitään parannettavaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

50 000 on mennyt jo huimasti yli. Onnittelut! Blogisi on hyvä juuri tällaisenaan. Suosituimpien blogieni listalla. - Janna

Anonyymi kirjoitti...

Päivittäinen vierailija olen minäkin. Tykkään tästä blogista. En osaa sanoa mikä se jokin on ja miten voisit vielä paremmin tätä blogia pitää. Hyvä näin.

Lempivärit vaihtelevat. Tällähetkellä, ehkä vanha roosa, turkoosi ja petrooli

Stricker kirjoitti...

Ei musta ole mitään parannettavaa ja uusi blogivärityskin on oikein mieluisa ja harmooninen. Minäkin ihailen erityisesti sinun kykyjäsi taikoa hatusta mitä ihanimpia ohjeita itse ... en mä vaan osaa.

Tiina kirjoitti...

Meinasin ihan missata blogiarvontasi! Blogiasi on ollut ilo seurata alusta asti ja täytyy sanoa, että blogitaukosi aikana oli kova ikävä! Mutta blogitauolle oli hyvä ja kauan toivottu syy, joten annettakoon se anteeksi! :D

Kiitokset neulatyynylinkistä, laitoin sen talteen!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huiman vierailijamäärän johdosta!

Parannusehdotuksia en keksi, sillä olethan yksi pioneereista ja pitänyt koko ajan hyvää tasoa yllä. Lempivärini puolestaan on punainen (kaikki käy pinkistä viininpunaiseen).

Anonyymi kirjoitti...

Heips, ilmoittaudun arvontaan myös! Olen SNY:stä asti (entisenä neuleystävänäsi;) seurannu blogiasi (no, silloinhan se aloititkin) ja en kyllä keksi mitään parannettavaa! On ollu kiva lukea tätä, oot niin ahkera ja teet niin järjestelmällisesti kaiken valmiiksi tosi nopeasti! teet kauheen kivoja neuleita !

Lempivärejä näin keväällä on vaaleanvihreä/oliivinvihreä :)

i_k kirjoitti...

HEips !
Arvontaan mukaan totta kait.
Pidän blogistasi ihan tälläisenä -Uskoisin, että sivut ovat sinun näköiset ja siksi juuri hyvät näin.
Onnea kävijämäärästä..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huimasta lukemasta, päivittäin käyn lukemassa ja välillä montakin kertaa päivässä.

T: Tuomi

Lape kirjoitti...

Ai miten loistavaa voi parantaa ;) Täällä on mukava käydä kääntymässä ja ihailemassa kauniita ja taidokkaita töitäsi. Oamt lempparit tällä hetkellä oliivin vihreä sekä tummanruskea.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sulla onkin trafiikkia näillä sivuillasi, wow!

Anonyymi kirjoitti...

Noviisineulojana seuraan mielenkiinnolla kaikkea mitä täältä löytyy ja etenkin vinkkejä. Lempiväri voisi olla ruskea tai omenanvihreä.

Tiina kirjoitti...

Kivoja juttuja teet, joten siksi käyn.

verano kirjoitti...

Onnea huimasta kävijämäärästä!

Mitään ihmeempää parannettavaa en keksi, mukavia neuleita teet ja ripeästikin. Varsinkin tuo ruskea neuletakki on aivan ihana. Omia lempivärejäni ovat sininen ja violetti :)

Anonyymi kirjoitti...

Valtavasti ja paljon onnea huikeasta kävijämäärästä! Mun ainoa "parannusehdotus" suosikkipolkkaajalleni on, että jatka samaan malliin :P
Mun lempivärejä on beige, ruskea, luonnonvalkoinen ja musta.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä minullakaan mitään parannusehdotuksia ole.

Unknown kirjoitti...

Vau miten paljon kommentteja. Haluan minäkin kuitenkin osallistua arvontaan!

Riksu kirjoitti...

En kyllä löydä parannettavaa blogillesi. Kuvia tarpeeksi ja teksti mukavaa luettavaa.

AnneM kirjoitti...

Onpas täällä kamala määrä kommentteja :D Parannusehdotuksia ei juurikaan ole... ehkä blogin pohjaa voisi muuttaa, muttta ei se mitenkään mua häiritse. Kiitos oikein ihanasta Rose-pipon ohjeesta, nyt olen tekemässä jo viidettä (??) sellaista. Lempivärejä on monta, sanoisko ruskean eri sävyt...

Anonyymi kirjoitti...

Ekaksi lempivärini on ruskea. Siis rehellinen ruskea.
Nyt on menny pari päivää, että en kerennyt lukee ja jo oli 8 päivitystä.
Miten muuttaa blogia, en lähde neuvomaan, koska olen itse vasta noviisi tässä hommassa.

Marja Kyy kirjoitti...

Etkös tässä taannoin uudistanut pilttuusi ulkomuotoa? Ja muistaakseni vieläpä parempaan (eli mieleisempääni) suuntaan, joten risuja en anna, ruusuja vain, ja villapallonnuppuja! :)

neja kirjoitti...

Apua en keksi kyllä mitään parannettavaa, mutta arvontaan osallistun jos silti saa:)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Minäkin osallistun mieluusti. Lempivärini on punainen.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kiva selkeä blogi, ei parannusehdotuksia! Lempivärinä pinkki ja vihreä.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä keksi parannettavaa,blogiasi on hyvä ja helppo lukea. Selkeä! Lempparivärini on sininen

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hienosta kävijämäärästä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Minusta on mukavaa, kun päivität blogiasi niin usein. Lasten ollessa päiväunilla tulen monesti tätäkin blogia lueskelemaan.

Lempiväreinäni vihreä, oranssi ja ruskea.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdinpä mukaan arvontaan, vaikka en ole moneen päivään ehtinyt blogeja lukemaan. Parannettavaa en keksi.

Anonyymi kirjoitti...

Arvontaan ilmoittaudun mukaan minäkin :).

Anonyymi kirjoitti...

Haluu myös arvontaan. Onneksi olkoon kävijämäärästä! Mikä ei kyllä ole ihme, sillä sivusi JA neuleesi ovat ihania. Mun lempiväri tällä hetkellä vaaleanpunainen ja fuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen tilaaja, tosin vasta reilun kuukauden olen ollut.. Tää bloggaaminen on addiktoivaa... Hmm. Vihreä pohja on kiva. Kauniita kuvia on täälläkin, ja kivasti otat huomioon lukijasi.

Villasatu kirjoitti...

Miten ihmeessä tää on jäänyt osallistumatta, en tajua?

Joka tapauksessa pidän kovasti itsesuunnitelluista malleista ja blogin rauhallisesta ulkoasusta. Onnea 50 000 kävijästä!

Ja tietty osallistun arvontaan!

Unknown kirjoitti...

Mittarissa on jo luku 51 775, mutta osallistumpa minäkin silti arvontaan. Selkeät ja mukavat sivut!

Anonyymi kirjoitti...

Olen blogiton, mutta käyn täällä noin joka toinen päivä. Sinulla on selkeät sivut, samaa rataa vaan eteenkin päin. Arvonnassa mukana!
Marjatta.

Anonyymi kirjoitti...

Piipahdan täällä usein, mukana arvonnassa.

maikku kirjoitti...

Ohops, aika monta osallistujaa jo!

Paranneltavaa en äkkiseltään keksi mitään. Tietysti aina voisi olla enemmän kuvia ja tekstiä ja kaikkea, mutta sinä kyllä päivität usein nytkin. Niinpä täältä vain kovasti kehuja!

Raisa kirjoitti...

En minäkään oikein parannettavaa keksi, päivitystahtisi on nytkin melkoinen. Työsi ovat hienoja ja kuvat kauniita, ja teksti on mukavaa lukea, siinäpä ne tärkeimmät onkin. Ja suosiosi onkin ollut huima!

Lempivärejäni ovat pinkki (fuksia) turkoosi ja petrooli...! Osittain kiitos myös sinun, myös ruskea on hiipimässä hiljalleen tuonne tykkäyslistalle...

Kate kirjoitti...

Minä liityn tänne joukon jatkoksi ja osallistun arvontaan. Blogisi ulkonäkö miellyttää kovasti omaa silmääni, itseltä kun löytyy sama Bloggerin pohja ;)

(Lempivärejä punainen ja vihreä)

Oranssi kirjoitti...

Tykkään tästä tällaisenaan! Kiitos vain kun jaksat väkertää.

50000 on mennyt jo aikaa sitten. Onneksi oli näin pitkä arvonta-aika, niin ehtinen mukaan...

(Luku nyt 52541.)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Minäkin käyn vilkaisemassa täällä aina kun neulesivuilla surffailen. Terv. Pirjo Lankahamstereista

Anonyymi kirjoitti...

Hui kun on hurjasti vierailijoita täällä! :) Itse vasta sain aikaiseksi oman neuleblogini. :) Lempparivärejä on punainen, musta ja pinkki. :)

Anonyymi kirjoitti...

Täälläpä on kauheesti kävijöitä ja komeesti kommentteja :-) Ei se kuitenkaan mikään ihme ole, sillä tämä on kiva, aktiivinen ja lämminhenkinen blogi.

k2o kirjoitti...

Hei! Oon lukenu blogiasi vasta muutaman kuukauden. Kirjoitusten positiivisuus on tosi ihastuttavaa :) Parannettavaa en oikeastaan keksi, mutta lempiväri on vihreä.

Kaisa kirjoitti...

Täällähän käyn aina kun päivittyy... :) Onnea hurjalle kävijämäärälle! Lempiväri on tällä hetkellä lime...

Anonyymi kirjoitti...

Luin suosikkilistaani läpi ja ehdin viime hetkellä osallistua nähtävästi arvontaankin ;)

Pidemmittä turinoitta lempivärini kaikki vaaleanpunaisesta viininpunaiseen, sininen, ruskea ja moni muu. Keltaista vierastan ehkä eniten ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei tule mitään paranettavaa nyt mieleen! Onnea kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä, ehdin vielä mukaan arvontaan!? Minä en muuttaisi mitään, sinulla on kiva tyyli kirjoittaa. Käyn täällä aktiivisesti, mutta kommentointi on jäänyt vähemmälle, kun sinulla on noita muitakin kommentoijia, eikä ole oikeastaan mitään uutta sanottavaa...