torstaina, elokuuta 29, 2013

Erivärisiä polkuja

Valokuvasin viime viikonloppuna sitä Polkuhuiviani ja tässä kuvassa näkyy tuo reunan pitsikuvio aika kivasti. 


Toinen Polkuhuivi on jo aloitettu ja siitä on tarkoitus tehdä vähän isompi. Samalla kokeilen silmukkamäärät ja muut pienet epäselväksi jääneet jutut. Ja mitä enemmän neulon tuota Polkua, tykkään siitä aina vaan enemmän (vaikka olenkin kuullut sitä moitittavan) - harmi vaan että langan valmistus on kai lopetettu :-( Onneksi kuitenkin löysin vielä alesta (Novita) Polkua ja...


... ostin sitä varastoon jotta voisin tehdä siitä itselleni neuletakin. Tykkään neuloksen laskeutuvuudesta ja ilmavuudesta. Neuletakista ei tule liian kuuma mutta on silti lämmin! Heti kun saan huivohjeen valmiiksi, puikoille pääsee nämä langat. Värivalikoima oli kaventunut eikä saatavilla ollut enää kuin Paprikaa (juuri sitä mistä tuo eka huivi on neulottu), mutta mielestäni se on oikein sopiva neuletakkiin. Tuo toinen huiviversio on Porkkana-väriä. Ihana sekin! :-)4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
minulla on myös noita "polkuja", ehtisi vain puikoille, takkia, puseroa tai huivia pitäisi tulevan talven neuloosiin saada valmistumaan. Aurinkoista syksyn alkua.
T.
U-P

kosotäti kirjoitti...

Aivan mahtavan värinen ja mallinen huivi,
Polkuja näkyi olevan marketin hyllyllä, ihmettelin sitä kunlankahan piti lopettaa??

sinisukka kirjoitti...

Polku on ollut ihanin lanka aikoihin! Saisivat kyllä palauttaa sen piakkoin! Kaunis on tuo huivimallisikin!

Sinikka kirjoitti...

Kaunis huivi, lämpöiset sävyt tässä Polku langassa.