tiistaina, syyskuuta 17, 2013

Sinisukat neidille

Meillä villasukat kiertää isommalta lapselta pienemmälle, sillä varauksella että villasukkien värit ei ole liian hempeitä ;-) Vaikka oikeasti kyllä kotisukkina juniorilla menee pinkitkin ja parittomat ja vaikka mitkä. Mutta ihmisten ilmoilla pitää vähän ajatella minkä värisiä sukkia juniori käyttää;-)

Viime aikoina olen huomannut että juniorilla sukkia riittää kun niitä koko ajan jää pieneksi tyttäreltä. Mutta missä kaikki tyttären sukat on? No, niitä vaan pitää (= saa) neuloa koko ajan lisää kun jalka kasvaa!

Tässä uusimmat sukat, joiden neulominen oli taas pitsineuleiden jälkeen niin ihanaa! Kirjoneuleet vaan on niin ihania, vaikkei näissäkään nyt ollut kuin kaksi väriä (valkoinen + kirjava lanka).

Sinisukat neidille
Malli: oma
Lanka: Regia Aquarius Color 6ply ja valkoinen Nalle
Puikot: 3mm

Aina on hauska todeta miten erilaiset sukista tulee kun ei kohdista kirjavaa lankaa mitenkään samalla tavalla molemmissa sukissa. Päätin siis käyttää langan taloudellisesti ja mätsäämättä värejä mitenkään. Kivat tuli - tosin toinen näyttää värien takia isommalta kuin toinen, vaikka samankokoiset ovatkin!


11 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Kauniit kirjoneulesukat! Itselläni ei kärsivällisyys taitaisi riittä kirjoneuleiden tekoon :)

Tia kirjoitti...

Onpa ihanat sukat!! Niin minunkin tyyliset. Sopiiko ottaa kuva talteen ja käyttää tulevaisuudessa insipiraation lähteenä? :)

ArmiL kirjoitti...

Kauniit kuviot sukissa ja kiva värityskin:)

Pia Tuononen kirjoitti...

Toki ideoita saa käyttää omiin tarkoituksiin :-)

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihanat, ja niin kauniit värit!

kosotäti kirjoitti...

Upea väritys sukissa.

saga kirjoitti...

Onpa tosi kauniit sukat. Ihana väri tuossa kirjavassa langassa.

Unknown kirjoitti...

Onneksi loppuosassa toteat tarkoituksellisen erilaisuuden sukkaparissa, ehdin sen havaita ja sitten ihastella. Äkkiä katsoen molemmat ovat samanlaiset.

Laura kirjoitti...

onpa nätit!

intsu kirjoitti...

Niin,niin kauniit kirjoneulesukat.

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat!