tiistaina, huhtikuuta 15, 2014

Neuleita ja paperimassaa

Opiskelussa on ollut taas niin kiireistä että blogi on jäänyt väkisinkin vähemmälle huomiolle. Käsityöjuttuja on kuitenkin tehty, vaikkei neulomiset niinkään ole edenneet.

Sukkia aloittelin itselleni, niin että sen verran on neulottavaakin näytettäväksi. Jämäsukilta nämä näyttää, mutta kyllä tässä on ihan tietty idea tulossa ja väritkin on valittu etukäteen...


Koulussa on nyt meneillään paperijakso ja saa nähdä pääsenkö siellä jotain uuttakin tekemään. Olen aikaisemmilla kursseilla tehnyt mm. käsintehtyä paperia, siis arkkeja, joita olen käyttänyt korttiaskarteluissani. Arkkienvalmistuksella tämäkin jakso alkoi, mutta aina on kiva saada vähän erilaisia papereita :-)


Tässä minun ekana päivänä tehtyjä arkkeja kuivumassa. Tällä kertaa meillä oli pellavamassaa ja kierrätysmassaa (silppurisilppua). Tuli ihan käyttökelpoisia papereita, toiset paksumpia, toiset ohuempia! Tässä samalla jo ideoin ja hauduttelen minkä muotoisen ja millaisesta paperista teen valaisimen, sillä tällä kurssilla tehdään myös paperivalaisin :-) Huimaa!!

Ja tässä kierrätysmassa-arkki lähikuvassa:
1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Upeaa kirjoneuletta tulossa.
paperin teko on kyllä hauskaa ja hiukan sottasta hommaa, pitäskin joskus taas tehdä.