maanantaina, elokuuta 18, 2014

Palmikollinen kruunu

Luulin ihan etten ole kesän aikana mitään neulonut - tai siis niitä tiskirättejä kummempia. Mutta olenpas! Siitä on vaan niin kauan etten enää muistanut. Hellekesä sekoitti pään ja unohdin, että ennen kuin kunnon kesäkelit alkoivat, neuloin juniorille tämän pehmoisen myssyn, jota käyttää kun oli niin tajuttoman kylmä. Olikohan tämä kuva otettu juhannuksena tai jotain. Ihme ettei ole käsineitä, niitäkin nimittäin kyllä käytettiin kesäkuussa  ;-)


Palmikkokruunu
Malli: oma
Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3 mm


Myssy on neulottu ylhäältä alaspäin, mutta viime päivinä olen aloittanut vastaavan pipon alhaalta ylös ja ilman korvaläppiä. Reuna tulee mielestäni kivempi jos reuna on kokonaa resoria, siis jos neuloo alhaalta ylös. Mutta korvaläpällisissä ei mielestäni ole eroa, ne voi ihan hyvin neuloa ylhäältä alaskin. Kuten olette ehkä huomanneet, tykkään neuloa ylhäältä alaspäin jos vain suinkin voi. Sillä tavalla myssyn koko on niin paljon helpompi sovitella sopivaksi :-)

Tästä voisi ehkä kirjoitella ohjettakin... olen vaan niin laiska kirjoittamaan ohjetta puhtaaksi. Aina sinne eksyy virheitä kun itelle niin monet jutut on itsestäänselviä eikä niitä tajua mainita... Virheellisiä tai puutteellisia ohjeita en haluaisi päästää käsistäni, joten siinä tulee aina jumi. Mutta katsellaan nyt. On taas monta rautaa tulessa kun vähitellen olen saanut taas puikot esille :-)


1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Ompa mukavan näköinen myssy,tuo malli sopis hyvin aikuisellekkin.