sunnuntaina, syyskuuta 14, 2014

Makeita Fazer-ajatuksia

Monet neulojat ovat varmaan huomanneet Novitan karkkineulekisan ja täälläkin on ajatukset surisseet vähän siihen malliin. Blogistaniasta löytyy jo valmiita karkineuleitakin, nam!Minullahan oli tuo karkkineule-vaihe tuossa viime loppuvuodesta, jolloin neuloin mm. Tutti Frutti-sukat, DaCapo-sukat, lakujakin on neulottu lapasiin ja vuonna 2010 neuloin ekat kettukarkkilapaset! Noiden jälkeen karkkineuleideoiden suhteen vähän lyö ajatukset tyhjää, kun monenlaista on jo tullut kokeiltua.


 Jotain ideoita tuli mieleen ja lankaakin olisi löytynyt kotoa (viimevuotisen karkkineulontavaiheen jäljiltä), mutta kun ei ne langat ole novitaa, Höh. Yritin katsoa novitoita, että josko niistä löytyisi noihin Fazerin juttuihin värejä, mutta aina joku väri puuttui. Pitää sukeltaa vielä syvemmälle lankavarastoihini, josko oikein vanhoista langoista sattuisi löytymään oikeita sävyjä. Mielestäni nimittäin noissa jutuissa pitää olla oikea sävy, ei vain oikea väri! Ei ole nimittäin ihana sama esim Suffelissa että millainen ruskea se on. Se on juuri oikea sellainen vähän punertavaruskea ja pinkkikin on oltava juuri oikean makea :-) Suffelin väfriyhdistelmä on muuten aika herkullinen, vaikken Suffelista muten tykkääkään :-)

Mutta pitääpä katsella karkkipusseja tarkemmin jos vaikka joku alkaisi inspiroida.... Yksi idea kyllä jo hautuu mielessä, mutten ole varma hyväksynkö värin, jonka sävy on vähän sinnepäin vai vieläkö pitäisi etsiä parempi idea? ;-)


2 kommenttia:

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Hyvältä näyttää :) minulla myös muutama idea, mutta langat ja aika puuttuu :)

Unknown kirjoitti...

Mukaan vaan, kyllä muistakin langoista voi tehdä. Ihanat nuo sun Da Capo -sukat ja tietty muutkin!