maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Kässämessut ja uusi Ulla

Messuilla on nyt taas messuiltu jalat kipeiksi ja uusi Ullakin ilmestyi saman viikonlopn aikana! Huh!

Messusaaliini oli aika runsas, tosin onneksi sain myös paljon ideoita, jotka ei mitään maksaneet. Mukaan lähdin Kansalaisopiston kyydillä ja mukavasti kävi, että sain seurakseni vielä mukavan vanhahkon rouvashenkilön, jota en ollut koskaan ennen tavannut mutta keskustelu sujui jo bussissa niin mukavasti että kierreltiinkin sitten koko messupäivä yhdessä (jäi kyllä sitten bloggaajien tapaamispöytä väliin). Käsityöntekijöillä kyllä tunnetusti yhteistä juttelemista riittää!



Lankaa tuli ostettua useampikin kerä, ja paperinarua pariinkin toteutettavaan ideaan. Havupaperi (alimmaisena) tulee käytettyä joulukortteihin. Pinkki ja turkoosi rulla on ihan tavallista resoria, mutta oli niin kivat sävyt että piti ostaa varastoon, resorit kun on muutenkin aina lopussa kun lapsille ompelee paitoja. Muutaman leimasimen ostin ja pari itsekoottavaa tähteä (helmiä) ja nippu ääriviivatarroja ja muutama metallinvärinen muliinilankavyyhti. Hyödyllisen tuntuinen saalis, ei mitään turhaa eikä kauhean kallistakaan.

Uudessa Ullassa puolestaan on minulta Sorja-pipo, johon olen ihan tyytyväinen, vaikkakin 10-vuotisjuhlanumeroon olin aiemmin ajatellut jotain "suurempaa". Mutta hyvä noinkin :-) Ja on siellä paljon muitakin kivoja ohjeita, käykääpä katsomassa!








1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Ihana messusaalis :)