perjantaina, syyskuuta 25, 2015

Violetti Ruska-huivi

Kaikkien kirjoneuleiden ja raitasukkien jälkeen iski mahdoton huivinneulomishimo ;-) Ja pingotuksesta putkahti tällainen kaunokainen:


Ruska-huivi (ohje)
Malli: oma
Lanka: Viking of Norway Nordlys, menekki hieman yli 1 kerä
Puikot: 4 mm

Menin mallin valitsemisessa helpoimman kautta ja valitsin oman mallin. Tämä malli on myös tarpeeksi yksinkertainen, kun lanka kuitenkin on suht kirjava. Tuli aika kiva!


7 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Oih, miten ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Nätti!
Itse olen nyt neulonut myös huivin mutta mietityttää tuo pingottaminen. Miten ihmeessä voin sen tehdä kun ei ole mitään paikkaa....? Opiskelija-asunto jossa on sänky ja ruokapöytä :D Patjaan kiinni?

Sinikka kirjoitti...

Kaunis huivi!

Pia Tuononen kirjoitti...

Pingottaa voi vaikka mattoon jos sen pinta vain on sellainen jämäkkä ja tietty tarpeeksi iso. Mullakaan ei ole patjaa ym mihin pingottaa, minä pingotan parvekkeen mattoon. Siellä saa huivi rauhassa kuivua ja pingottua. Tosin kohta alkaa kelit olla sellaiset ettei se enää onnistu. Sitten pingotan varmaankin eteisen mattoon :-)

Raitalammas kirjoitti...

Todella kauniin värinen huivi!

seijap kirjoitti...

Kaunis Ruska,
Ihanalta näyttää niinkuin sinun mallisi yleensäkin.

Julia kirjoitti...

Ihana! Yritän just etsiä huivimallia talveksi, lankana muutama eri harmaa. Olin vähän aatellu virkata mutta sopivaa ei tunnu löytyvän niin ehkä se ois sit tää. Pingotuskeskusteluun sen verran et itse oon pingottanu petauspatjan tai makuualustan päällä.