keskiviikkona, helmikuuta 10, 2016

Pirteitä raitoja piiloon

Laiskuutta on monenmoista. Minä olin saanut siirrettyä vähitellen kaikki ohuet sukkani pyykkikoriin, jonne ne olivat jotenkin jääneet hieman pidemmäksi ajaksi. Ja kas kummaa, tarvitsin siis lisää sukkia. Koska villavaatteiden – tai minkään vaatteiden – pyykkäminen ei ole mitään erityisen hauskaa puuhaa, mieluummin neulon uudet sukat kuin alan pyykätä (no, ehkä jossain vaiheessa…). Mutta nyt ykkösenä tuli neulominen.

Tarvitsin siis ohuet sukat, joita pitää paljaassa jalassa. Silloin valitaan vain ja ainoastaan ihanan pehmoisia lankoja joista varpaat nauttivat.
Minulle oli jäänyt lankalaatikoon pyörimään Zauberball-kerä, minkä kirkkaanvihreä väri ei ole erityisemmin houkuttanut. Vihreä on ihan ok, jos se on sammaleenvihreää mutta tuo kirkas voimakas vihreä ei ole mun juttuni. Ja kun ajattelin että nuo jää toisten paksumpien sukkien alle, niin eihän niiden tarvitse olla nätit ollenkaan. Siksi päätin ottaa vihreän pohjaväriksi ja ehkä laittaa jotain lisäksi. Jämäkeristä löytyikin kivoja värejä ja nehän muuttivat jotenkin tuon vihreän kauheuden kokonaan. Minä ainakin tykkään näistä kovasti vaikken vihreästä tykkääkään. Miten nämä nyt raaskii piilottaa toisten sukkien alle ?


Ohuet raitasukat
Malli: perussukka, 4 x 16 silmukkaa
Lanka: Vihreä Zauberball sekä sekalainen määrä samanpaksuisia jämäkeriä
Puikot: 2,5 mm


Käytän sukkien kuvauksen usein näitä succablokkeja, ja jos joku ihmettelee mistä niitä saa ja mitä ne on, niin täältä niitä löytyy :-)
Ja hei: kyllä minä nyt sain ne vanhat sukatkin pestyä sieltä pyykkikorista!

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

kauniin väriset sukat.

Emma kirjoitti...

No eihän näitä nyt raaski piilottaa, on niin komeet!