perjantaina, maaliskuuta 04, 2016

Keväinen raitasukka

Kyllähän täällä edelleen neulotaan. Enemmän ja vähemmän. Tuli podettua talven flunssat (toivottavasti jo kaikki tältä talvelta), ja silloin vähemmän jaksaa neuloa. Tosin kun vähänkin tuntuu olo paremmalta niin kyllä sitä vaan parhaiten rentoutuu neuloen jotain kaunista. Kuten vaikka näitä sukkia.Rinkularaidat
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä, fuksia, pinkki ja valkoien
Puikot: 3,5 mm

Neuloessa en ollenkaan ajatellut kenelle näitä neuloin, teki vain mieli vaihtaa puikoille keväisempiä värejä :-)

Halusin neuloa rinkuloita ja kun pohjaväri (pinkki) oli aika vaalea, niin kivasti sain rinkuloiden keskiosat valkoisiksi ilman että tarvitsi pitää kolmea väriä puikoilla yhtaikaa. Rinkuloiden välissähän kyllä näkyy valkoinen kohta muttei mitenkään häiritsevästi :-)


Viime aikoina olen pohtinut tuossa kuvassa nuolilla osoitettavaa ongelmakohtaa. En tykkää tiimalasikantapäästä ja tavallinen kantapää aiheuttaa sen, että kuvioon tulee aina hassuja hyppäyksiä kun kantapään jälkeen silmukoita on jonkin aikaa "liikaa". Se on nyt vastaisuudessa minulla työn alla, sillä haluaisin ratkaista ongelman niin että tavallisella kantapäällä voisi neuloa kirjoneulesukkia ilman että kuvio häirintyy. Onkohan joku keksinyt ehkä siihen jo ratkaisun?
1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Ompa hauskat sukat