tiistaina, elokuuta 16, 2016

Muistatteko tätä?

Muistatteko vielä tällaista neuletta? Sitä on neulottu kai koko kesä, ainakin minusta tuntuu siltä! Alkukesällä ostin langat Cittarin alesta tähän neuleeseen ja aikomuksena oli neuloa kesää varten kiva kesäneule. Mutta toisin kävi (en varmaan ole ainoa jonka kesäneule valmistuu "ehkä joskus syksyllä"??).


Yleensä neulon aika nopeasti eikä tässä nyt oikeastaan mitään ongelmiakaan ole vastaan tullut (ainakaan isoja sellaisia), joten uskoisin että hitaus johtuu yksinkertaisesti siitä, että kun neulon tätä yhtenä kappaleena, niin ne on niin suuri mukana kuljetettavaksi niin sen neulominen on jäänyt. Onhan sukakudin paljon helpompi pitää mukana ja neuloa vaikka missä! Höh. Mutta kun en tarvinnut kesäksi villasukkia ;-)

Mutta hei, kyllä se valmistuu ja onhan syksylläkin vielä lämmintä niin että kyllä tätä vielä ennen ensi kesää käytetään. Hihat sain neulottua viikonloppuna ja nyt voin käyttää loput langat helmaosaan. Tosin vähän tuntuu siltä, että lankaa voisi olla pikkuisen enemmän jotta helmaan saisi vähän enemmän pituutta. Mutta katsotaan mihin nuo riittää :-)

2 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Tuttua.
Mullakin on yksi keväällä aloitettu "kesäpaita" muutamaa kerrosta vaille valmis (+ hihat). Neule on tosiaan niin iso, että sitä ei tule otettua mukaan minnekään ja kotisohvallakin sen unohdan.
On muka helpompi napata sukankudin tai joku tiskirätti näppeihin..

Anonyymi kirjoitti...

Ohje tähän kiitos! :)