torstaina, helmikuuta 14, 2008

Isoveikkaa puikoilla

On täällä neulottukin! Siis ihan urakalla Isoveikka-neuletta, josta toivottavasti hamsterikuun aikana muotoutuu pitkä ja lämmin mökkineule kevään viimoihin:-) Teen tästä ihan oikeasti pitkän, sillä nykyinen mökkipaita tuntuu liian lyhyeltä (vaikka normaalipituinen onkin), mökillä kun on ihana laittaa pikaisesti ulos mennessä vain villapusero muiden vaatteiden päälle ja silloin se neule saa olla piiiitkä!Mietin ensin että olisin neulonut tämän ylhäältä alas ja käyttänyt siten kaikki Isoveikka-lankani, mutta en sittenkään... Uskoisin, että pystyn arvioimaan kulutuksen puseroa ja lankoja välillä punnitsemalla . Kohta siirryn välillä neulomaan hihat, jotta langan kulutuksen seuranta sujuu!

Tällainen "tornado" näkyi tänään aamutaivaalla (oikeasti se on kyllä lumi, joka tuolta pilvestä sataa alas, mutta näyttää lähestyvältä tornadolta!):Hyvää Ystävänpäivää kaikille lukijoilleni!!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

iso gnu kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää samoin Sinulle!

Pia kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivän iltaa!

Tupuna kirjoitti...

Ihanan oloinen pusero tulossa.
Oletko neulonut Aino langasta puseroa? Ostin perjantaina 600gr, mietin riittävyyttä ja ohjetta itselleni puseroa varten.
Kuva niistä langoista on tuolla blogissani.