perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Minun hamsterikuukauteni

Tässä ihan ilman kuvia minun hamsterineuleeni ja -grammat:

Nappilistapusero , 153 g
Kirjoneulelapaset, 61 g
Tsahkal-lapaset, 60 g
Sydänpipo, sininen, 56 g
Sydänpipo, punainen, 60 g
Pikkulapaset, 19 g ja 20 g
Kotkan lapaset, 70 g
Tupsupipo, 92 g
Malla-lapaset, 72 g
Mökkineule, 831 g
Laura-lettipipo, 60 g
Karkauspäivän pipo, 77 g
Fiesta- myssy, 103 g

Yhteensä 1734 g (jos olen oikein laskenut)!

Olen enemmän kuin tyytyväinen omaan saaliiseeni, minkä lisäksi tietysti taloon ei uutta lankaa tullut helmikuun aikana!! Mökkineule tietysti toi helposti grammoja, mutta se oli suunnitteilla muutenkin eli ei ollut mikään taktikointi juuri hamsterikuulle:-) Maaliskuussa on tarkoitus heti lähteä viikoksi testaamaan mökkineuletta tositoimissa ja nyt on kiva kun neule on valmiina odottamassa!

Kirjoneulelapasiakin tuli helmikun aikana neulottua useammat ja lisäksi hamsteroinnin myötä syntyi uusia neulemalleja, mikä aina virkistää! Osa on jo julkaistu ja osa tulossa Ullaan, kunhan seuraava Ulla ilmestyy:-)

Tässä minun oman suosikkini hamsterineuleistani!

Voi olla että jonkun aikaa jatkan vielä langanostolakkoa, mutten ehkä niin päättäväisesti kuin tämän helmikuun. Joitain ajatuksia ainakin on, haluan ainakin kokeilla Karkauspäivän pipoa Mambosta ja sitä ei kotoa löydy yhtään kerä, joten tekisi mieli marssia Anttilan lankaosastolle jo huomenissa....

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Vau mikä grammasaalis!

Tulisipa se Ulla jo, niin paljon ihania ohjeita on eri blogien perusteella luvassa. Tsahkalit pääsevät aivan varmasti puikoille!

Tupuna kirjoitti...

Kylläpä olet saanut tosi paljon aikaan. Olet nopea ja taitava neuloja.