torstaina, lokakuuta 09, 2008

No edistyyhän se!

Ahkeran neulonnan tuloksena raitapaita alkaa hahmottua - hahmottuisi tosin vielä paremmin jos olisin jaksanut kuvausta varten siirtää vartalo-osan pidemmälle pyörölle, mutta mutta...


Seuraavana vuorossa on raglaneiden jonkinlaista laskemista, tosin aiemmin olen aika kivasti hyvällä onnella saanut kappaleet kaventumaan juuri sopivasti. Mutta purkaminenkaan ei ole kivaa, joten nyt teen kyllä ainakin jonkinasteisia laskelmia. Pitäisi varmaan tehdä jotain muitakin muistiinpanoja, jos aion ohjetta saada aikaan...

Kurinalainen neulonta on nyt aiheuttanut myös sen, että päätin että otan sittenkin tämän mukaan reissuneuleeksi. Nyt kun saan tämän yhdelle pyörölle, ei se niin tilaa vievä olekaan. Jos vaikka saisi tämän viikonlopun aikana valmiiksi tai ainakin lähelle valmiiksi;-)

Edit: No eipä se tullut taaskaan uusi Novita-lehti vaikka Novitan sivuilla niin luki että 10.10 ilmestyy:-/

8 kommenttia:

puikkotiikeri kirjoitti...

Tainnut jäädä postiin jumiin, meille ainakin novita kopsahti jo postilaatikkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Paidasta on tulossa ihanan värikäs. Pääteltävää vain riittää. :)

Tupuna kirjoitti...

Hyvällä mallillahan tuo onkin jo ja ohjehan olis kyllä kiva :) Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Meillekin tuli jo Novita, on jotain mielenkiintoistakin siellä. Äsken postasin aronianmarjalla värjäämisestä.

Kaunis raitaneule.

Villasukka kirjoitti...

Keuruulle Novita tuli jo eilen!

Kirsi kirjoitti...

Lyhensin vaihdon ilmoittautumisaikaa. 20.10 on viimeinen ilmoittautumispäivä. Joten nyt on reilusti aikaa suunnitella ja toteuttaa. Vaihdon aloitus kun lykkääntyi niin epähuomiossa jatkoin ilmoittautumisaikaa liian pitkäksi. Kiitos kun huomautit. Hihkaise vaan jos huomaat jotakin muuta puuttuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Määkään en saanu Novitaa vaikka oottelin... Mut ens viikolla sit ehkäpä:)... Ihanan pirteä raitapaita, tykkään kovasti noista väreistä!

Anonyymi kirjoitti...

Miunkin Novita vaikuttaa olevan hukassa. Kerrankin siinä näytti olevan kivoja ohjeita (huovutettua pitsiä?), joten kipitin töistä suoraan postilaatikolle... turhaan. No, ehkä jo ensi viikolla.