perjantaina, lokakuuta 03, 2008

Ruudukkaat käsineet

Tässä nämä viimeisimmäksi aloitetut ja viimeisimmäksi valmistuneet käsineet. Ei näistä ihan tullut priimaa, mutta kelpaa lämmittämään käsiä loistavasti:-) Sormien silmukkamäärissä olisi ollut vielä hienosäätämisen varaa, mutta en jaksanut nyt tällä kertaa, kun ne nyt kuitenkin istuvat käteen kuin hansikas;-) Siksi en ohjetta siis viitsi kirjoittaa.

Kuvion voin kyllä "julkaista"kaikille kiinnostuneille, kunhan saan kirjoitettua sen jonnekin muualle kuin ruutupaperinpalaselle.... Siitä tuli aika kiva ja oikeastaan erilainen neulottuna kuin miltä se paperilla näytti tai ainakin millaiseksi sen kuvittelin.

Tässä vielä käsineiden tekniset tiedot:

Ruudukkaat
Malli: oma
Lanka: Nalle: ruskea ja itse sipulinkuorilla värjätty
Puikot: 3 mm
Muuta: Miksi ihmeessä lankojen päätteleminen voikin olla niin ärsyttävää, ja etenkin sormikkaiden, kun tuntuu että lanka täytyy pujotella jonnekin missä ei edes mahdu työskentelemään!?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sormikkaat!

Inkeri kirjoitti...

Kiva kuvio, eikä näytä olevan pitkiä langanjuoksujakaan.

Matleena kirjoitti...

Hanskat on kyllä sievät eikä mainitsemiasi vikoja kuvassa huomaa. Kuvio on minustakin kiva ja varmaan käyttäisin sitä miellelläni jossakin työssä, jos sen julkaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Taas olet kehitellyt kauniin kuvion.Kaunis on myös hanskojan väritys!

Taija K kirjoitti...

Heh heh, samaa pohdin lankojen päättelystä puolisen tuntia sitten, kun ähersin Ruskakäsineiden viimeistelyn parissa ;o) Kiitoksia vain ohjeesta, tein jo toiset käsineet, kun ekat on olleet niin hyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit käsineet ja ihanat värit :)