maanantaina, lokakuuta 06, 2008

Raidat lisääntyy

Naperon raitapaita on nyt aktiivisesti työn alla ja toivon että se valmistuisikin ennen kuin se tuntuu jo liian kesäiseltä. Tosin kyllähän tuolla tarkenee talvellakin kun harrastaa kerrospukeutumista, mikä muutenkin on lapsilla kätevää.


Tänään aloitin tuon toisen hihan ja yllättävän nopeastihan se piteni:-) Ajattelin että teen hihat kainaloihin saakka ja katson näyttäisikö pusero hyvältä raglankavennuksilla vai jotenkin muuten.

Sepen käännös on edennyt nyt sen verran, että juuri kun olin päässyt vauhdilla käännöksen kanssa alkuun, sain tiedon käännöksen tarvitsijalta, että hän olikin saanut käännöksen joltain muulta. Kyselin tietty heti käännöksen perään, koska haluaisin mielelläni julkaista käännöksen vaikka Ravelryssä ym., mutta nyt ko. henkilöstä ei ole kuulunut mitään... Tyhmää! Kohta kyllä jatkan sitä omaa käännöstäni jos ei mitään kuulu ja julkaisen sen, olisi vaan ollut helpompaa käyttää valmista!

Syksyn ilmojen viiletessä piti taas hakea vintiltä kaikki kesäsäilössä olleet villapuserot, lapaset ja huivit - ja itse asiassa olin vähän pettynyt miten paljon niitä olikaan. Enhän oikeastaan tarvitse mitään uutta?:-( Ja naperonkin viime talvella eniten käytetty villapipo oli vielä sopiva!! Eikö lapsetkaan enää tarvitse joka talvi uusia villatamineita??

Ehkä kuitenkin silti neulon ensi talveksikin jotain uutta... ;-)

7 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Meillä neiti, tosin jo 16v, toivoo muutaman uuden lapas-, huivi- ja piposetin per talvikausi. Ja minä neulon. Ei siis tarkkaan ottaen mene akuuttiin asusteiden puutteeseen, mutta huvin vuoksi uusissa väreissä.

Anonyymi kirjoitti...

Ai mahoton miten ihanat värit ja miten soma muutenkin! :) En malta odottaa, että se valmistuisi. Kyllä tuommoset värit talven keskellekin passaa, sittenhän se vaan pimeessä piristää.

Kiva kuulla että villataminetekemistä kaipaillaan, joko se neuleblääh pikkuhiljaa väistyy? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit tuossa puserossa :)

Pia Tuononen kirjoitti...

joo, kyllä neuleplääh on hiljalleen väistymässä, puikot kilisee ja neulelehdetkin on taas ahkerassa tutkinnassa ja malttamattomana odotan uutta Novitaa!

Tupuna kirjoitti...

Kaunis pusero tulossa ja toivottavasti saadaan ohjekkin:)
Uskonpa, että varmaankin neulot ja onpahan niitä sitten :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea puseron alku! Kuten Tupuna, ohjetta toivon minäkin...

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihkun namit värit!