torstaina, marraskuuta 22, 2012

Joulukranssi

Lupailin jo jokin aikaa sitten kuvia joulukranssistani, mutta tuntuu, että kranssi ei ole kai vieläkään ihan valmis. Koko ajan huomaan, että siihen voisi vielä keksiä jotain lisää... Mutta näytän sen nyt siinä vaiheessa missä se on nyt. Ehkä se jouluksi sitten valmistuu ihan oikeasti ;-)

Tämän näköinen se on nyt:


Toinen versio mitä se on nyt, on tällainen:

Tuo pieni lisäys on itse asiassa tyttäreni tekemä sydänkoriste, jonka vain kerran laitoin samaan naulan roikkumaan ja huomasin että sehän sopii tuohon! Sydän on tehty siten, että pihlajanmarjoja on pujotettu rautalankaan ja siitä on muotoiltu sydän. Ihana, eikö vaan! Tuohon verrattuna tuo pelkkä kranssi on vähän tyhjän näköinen, eli joko tuo pihlajanmarjasydän jää siihen tai sitten teen siihen jotain muuta.

Mutta itse kranssi! Se on tehty kanaverkosta, metallilangasta ja paperista.

Siis näin: Ensin tein hahmon kanaverkosta ja metallilangasta:


Sitten se upotettiin paperiliemeen (eli sellaiseen josta saa käsintehtyjä papereita viiran avulla nostamalla). Paperilieeen upottamisia tarvittiin useampi ja kranssi sai välillä kuivua.


Tässä lähikuvaa pinnasta, tykkään kovasti:

Lopuksi koristelin kranssin niin, että kieputin ohutta metallilankaa kranssin ympärille. Metallilankaan pujotin ensin punaisia puuhelmiä koristeeksi. Ison punaisen rusetin siihen voisi ainakin vielä lisätä :-)

2 kommenttia:

Carita kirjoitti...

hieno on..

KristiinaS kirjoitti...

Mun mielestä tuo on nyt hyvä sydänkoristeen kanssa. Ei mitään lisää, näin se on aikas herkkä, rauhallinen.