torstaina, marraskuuta 01, 2012

Halloweenia!

Halloweenin merkeissä minä sain taas ompelutehtäviä kun pikkuneiti oli kutsuttu Halloween-juhliin ja vielä koulussakin on tulossa Halloween-disco. Hyvälle asulle oli siis tarvetta. Yhdessä mietimme mikä pikkuneiti haluaisi olla ja monen vaihtoehdon jälkeen päädyimme perinteiseen noita-asuun. Asun piti olla myös mukava päällä, siis toimiva peuhatessa. Viitan piti olla helposti riisuttavissa, mutta silti pysyä hyvin mukana leikeissä. Haastavaa, vai mitä?

Mutta minä suunnittelin ja olen lopputulokseen tyytyväinen, samoin pikku noita:-)

Ensin ostin oranssia organzaa ja mustaa ohutta, hieman joustavaa kiiltävää kangasta (en nyt enää muista kankaan nimeä). Mustasta kankaasta tein hameen vyötärön ja hameosa on kaksinkertaista organzaa. Kivan liehuva ja mustan ja oranssin yhdistelmä on ihanan hehkuva!

Viitta on malliltaan periaatteessa kolmio, johon leikkasin nuo lepakonsiipimäiset kaaret ja huolittelin reunat. Keskikohtaan ompelin ison nepparin, jonka vastakappaleen ompelin mustan perustrikoopaidan niskaan. Siten viitta on helppo riisua välillä, jos haluaa. Viitan ranneosat on tehty niin, että päihin on ommeltu mustat froteehiuslenkit, jotka on helppo sujauttaa ranteisin eivätkä purista (aikuisen hiuslenkki-kokoa). Sitten vain vielä mustat sukkikset ja kirpparilta löydetty noidan hattu ja neiti oli valmis juhliin! Eilen oli jo ekat juhlat ja seuraavia odotellessa...

Pienenä lisäyksenä vielä oranssi kynsilakka ja poskessa kasvomaalein maalattu lepakko! HUUU!


2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Upea asu! Kyllä sillä kelpaa naamiaisiin lähteä! =)

ArmiL kirjoitti...

Ihana pikku-noita!

Lainasin sun "äkänen lintu" -kuvaa ja suunnittelin lapaset sillä kuvalla... sellaisia pikkulapasia teen.