perjantaina, marraskuuta 23, 2012

Lasten myssyjä

Olen taas "vaihteeksi" testaillut lasten myssymalleja, tekisi mieli kehitellä joku oikein hyvä malli. Hiontaa nuo vielä vaatii, mutta se on oikeastaan kiva vaihe kun on jo malli hyvässä vaiheessa ja pääsee tekemään sitä hienosäätöä eri langoilla!

Tässä viimeisimpänä valmistunut koemyssy. Tykkään aloittaa nämä kokeilut päälaelta ja sitten antaa palmikoiden kiemurrella ja kiertyä. Siinä samalla kirjoitan mallia muistiin.

Tässä on myssyversio, joka on tehty jo kauan ennen tuota vihreää:

Malli alkaa jo tuntua ihan kivalta ja nyt varmaan seuraavaksi kokeilen miten malli sujuisi alareunasta ylöspäin. Hassua että se ei ole ihan vaan niin että lisäykset muutetaan kavennuksiksi ja toisinpäin. Muitakin muutoksia pitää tehdä;-)

Tämä toinen myssy on kirjoneulemyssykkä, tosin en tiedä tykkäänkö vai en. Malliltaan myssy on vanha tuttu, vaikken silmukkamääriä kyllä katsonutkaan ohjeesta vaan tein vain lyhennettyjä kerroksia oman mielen mukaan. Haluaisin kehitellä mallia niin, että huiviosan voisi neuloa pidemmäksi, tai siis leveämmäksi niin että se oikeasti lämmittäisi kaulaa niin ettei kauluria/huivia tarvitsisi. Kehittely siis jatkuu...


2 kommenttia:

Carita kirjoitti...

ihania..hyvin suojaavia malleja olet tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän onnistuisi tuo kirjoneulemyssyn mallinen, jossa kaulalle jatkuisi tuubihuivin tapainen kauluri osa. Olisi pikku prinsessoille lämmin ja muodikas pipo esim. muhkeana palmikko neuleena. Meikäläisen taidoilla ei semmoisia kehitellä niin ,että saisi yläosasta napakan, jotta pipo pysyisi päässä ja taas alaosasta sopivan löysän. Voipi olla kyllä mahdoton yhtälö :)