torstaina, lokakuuta 24, 2013

Joulupaketteja kokoamassa

Harunin valmistumisen myötä annoin itselleni luvan aloittaa uusiakin juttuja, vaikka virkattu liivi on vieläkin kesken.

Joitakin vuosia sitten olen osallistunut Joulunlapsi-keräykseen ja nyt tuli sellainen olo, että voisin tänäkin vuonna muutaman paketin koota. Ja siinähän pääse neulomaan pieniä sukkia ja lapasia! Täällä on lisätietoa ja ohjeita paketin kokoamiseen, jos joku haluaa osallistua!

Helpointa oli tehdä paketit samanikäisille lapsille kuin omani ovat. Ensin aloin koota pojan pakettia (2-4 v) ja siihen neuloin tällaisen setin:


Neulesetti pojalle
Malli: oma
Lanka: Novita Wool
Puikot: 3 mm

Ompelin myös sinisen peruskerraston, koska sellaiseenkin kuulemma on tarvetta. Pakettiin jäi vielä yllättävän paljon tilaa, eli lopun tilan täytän kaikella kivalla pienellä eli leluilla (auto, värikynät jne) ja vähän namia mukaan. 

Tällaista joulupakettia on tosi kiva koota, miettiä mistä pieni poika voisi tarvita ja mistä tykätä :-) Tulee itselle hyvä mieli kun voi tehdä jotain hyödyllistä!

Tytön pakettiin (5-9 v), aloitin jo sukkien neulomista:


Onneksi noita jämäkeriä tästä talosta löytyy! Sukat on 7 veikkaa ja itse kehittelin tuota jättiraitaa, ovat siis ihan erillisiä keriä. Tulee aurinkoiset ja lämpimät sukat :-)
7 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Hyvään asiaan olet neulonut, nuo kauniit ja lämpimät neuleet ilahduttavat kyllä saajaansa:)

möhönasu kirjoitti...

Kaunis paketin sisältö ja saaja on varmasti tyytyväinen :)

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Kaunis malli! :)

KristiinaS kirjoitti...

Kiva tulee pojan paketista kun on noin nätit neuleet. Ja tietysti tytöllekin on tulossa kaunista. Ihan varmasti on kiva koota noita paketteja, vaan tiedän että en saa aikaiseksi, vai pitäisköhän . . .

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Joulun lapsi on tuttu juttu, jo 9 vuosi mennossa kenkälaatikko- keräykseen osallistuvana.
Kiva ostella tarvittavat pikkutavarat ja neuloa, sitten voi ajatella joulun aikaan, kuinka pienet ja isommatkin lapset iloitsevat.
kaikki neulojat mukaan!! :) Paketeilla tosin alkaa olla kohta kiire.
t.
U-P

Pia Tuononen kirjoitti...

Anonyymi: Hienoa että olet jaksanut noin monta vuotta tehdä paketeja! Kyllä tässä vielä ehtii, paketit pitää olla keräyspisteissä 10.11. mennessä. Ja keräyspisteitä on paljon :-)

Unknown kirjoitti...

Tykkään erityisesti pojan setistä, miksiköhän :)