torstaina, joulukuuta 19, 2013

Tee-se-itse-enkeli

Olen monta vuotta sitten ostanut jostain alesta tee-se-itse-enkelipakkauksen. Nyt päätin että vihdoinkin siitä askarrellaan enkeli tai sitten se menee roskiin. Aina kun se oli pyörinyt joulutavaroiden joukossa mitenkään erityisemmin houkuttelematta...

Pakkaukseen kuului posliiniset kädet ja pää sekä rulla kreppipaperia. Jotenkin en osannut ajatella miten siitä olisi tullut sellainen enkeli josta tykkäisin.

Mutta ohjeet vaan käteen ja testaamaan!

Ohjeet oli aika mystiset eikä niissä ollut mitään kuvia. Onneksi pakkauksen kannessa sentään oli kuva valmiista enkelistä, joten se vähän helpotti askartelua.

Ja kyllä siitä vaan enkeli tuli :-) Tässä ilman salamaa kuvattuna se on jouluisemman hempeässä valossa kivemman näköinen:


Tässä taas hohtavan valkoinen salamavalolla kuvattuna:


Saimme siis uuden joulukoristeen! Tosin joulukoristeita meillä on niin paljon että ripustettavat on aina ne parhaat kun niille ei tarvitse etsiä pöytätilaa ;-) Mihinkähän tämä enkeli mahtuisi...

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ompa kaunis enkeli, eiköhän sillekkin oma paikkansa löydy.

intsu kirjoitti...

Ihana,ihana jouluenkeli. Kyllä sinulla on täällä kaunis ja kiva blogi. Olen usein täällä vieraillut,mutta useimmiten on ollut muka just kiire ja ei ole ehtinyt kommentoimaan.

KahviKaneli kirjoitti...

Voi miten se onkin kaunis!

Pia Tuononen kirjoitti...

Intsu: kiva kun kävit :-)